Ρονάλντο: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες

10:29 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη διεξάγεται ο πρώτος μεγάλος ημιτελικός του Κυπέλλου Ισπανίας με την Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα δίχως να υπολογίζει στους Κασίγιας, Πέπε, Ντι Μαρία, Κοεντράο αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την πρωταθλήτρια Ισπανίας όπως υπογράμμισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε δηλώσεις του μετά το 4-0 επί της Χετάφε, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Είναι ένα σημαντικό και περίπλοκο παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο δύσκολες ομάδες στον κόσμο και θα είναι ένα σπουδαίο βράδυ. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα

καλό αποτέλεσμα. Θα αγωνιστούμε χωρίς αρκετούς σημαντικούς παίκτες για την ομάδα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Χρειάζεται να παίξουμε καλά, επειδή γνωρίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι μια φανταστική ομάδα. Ελπίζω να είναι μια εξαιρετική βραδιά για εμάς".
Για τα 19 χατ τρικ που έχει σημειώσει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Είναι κάτι καλό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό, αλλά η δουλειά μου είναι να συνεχίσω να κάνω το ίδιο πράγμα και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Θέλω να σπάσω το δικό μου ρεκόρ, να είμαι καλύτερος σε σχέση με την περσινή σεζόν και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα