Αισιοδοξία για τα δυο παιδιά της αιματηρής καταδίωξης

09:40 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 16χρονος και ο 19χρονος που τραυματίστηκαν σοβαρά μετά την καταδίωξη στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ εξακολουθούν να νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ ωστόσο για πρώτη φορά οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας τους.
Μάλιστα σήμερα θα γίνει προσπάθεια ώστε τα δυο παιδιά να βγουν από την καταστολή με τους γονείς να έχουν ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή πως οι πρώτες 72

ώρες θα ήταν εξαιρετικά κρίσιμες για την πορεία της υγείας τους και μέχρι τώρα όλα δείχνουν ότι τα δύο αγόρια μπορούν να ξεπεράσουν τη θανάσιμη απειλή. Οι αξονικές και οι μαγνητικές τομογραφίες δίνουν ελπίδες χωρίς ωστόσο να είναι τίποτα αποσαφηνισμένο. Οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένοι και περιμένουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα prismanews.gr, να δουν αν μπορούν να βγάλουν τα παιδιά από την καταστολή μέσα στη μέρα.
Τα παιδιά παραμένουν διασωληνωμένα με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ ο 19χρονος φέρει και σοβαρά τραύματα στο στήθος από το τιμόνι της μηχανής, που τον χτύπησε κατά την πτώση.
Όσο για τους δυο άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, μετά την ποινική δίωξη, τις απολογίες, τους περιοριστικούς όρους και την εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση απομακρύνθηκαν από την υπηρεσία τους και δόθηκε εντολή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να μετακινηθούν σε άλλη υπηρεσία μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα