Ρολς-Ρόις η Γκλάντμπαχ

18:36 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 5-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Μπορούσια Παρκ»

Στην 2η θέση της Bundesliga ανέβηκε η Γκλάντμπαχ, αφού νίκησε άνετα με 5-0 την Βέρντερ Βρέμης στο ντέρμπι του «Μπορούσια Παρκ» για την 13η Αγωνιστική, φθάνοντας τους είκοσι έξι βαθμούς με χατ-τρικ του Μάρκο Ρόις. Η Γκλάντμπαχ «άγγιξε»

το γκολ στο 13' όταν ο Χάνκε σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βίιζε. Η Βέρντερ Βρέμης απάντησε στο 15' όταν ο Εκιτσί εκτέλεσε φάουλ από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Τεν Στέγκεν έδιωξε σε κόρνερ με όμορφη εκτίναξη στο «γάμα». Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 16' όταν ο Αράνγκο σέντραρε από τα αριστερά για τον Χέρμαν, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Βίιζε. Η Γκλάντμπαχ «ζευγάρωσε» τα τέρματα της στο 23' όταν ο Νοιστάντερ πάσαρε στον Ρόις που απέφυγε τους Βολφ και Πρόντλ, και με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» την νίκη στο 38' όταν ο Χερμάν τροφοδότησε τον Ρόις, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Βίιζε για το 3-0. Το πάρτι της Γκλάντμπαχ συνεχίστηκε στο 51' όταν Αράνγκο και Χάνκε συνδυάστηκαν και ο δεύτερος πάσαρε στον Ρόις, ο οποίος με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε χατ-τρικ. Το «ναυάγιο» της Βέρντερ ολοκληρώθηκε στο 53' όταν ο Αράνγκο πήρε την πάσα από τον Νοιστάντερ και με φοβερό σουτ από 20 μέτρα νίκησε τον Βίιζε, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 υπέρ των «πουλαριών». Η ομάδα του Σάαφ έμεινε με δέκα παίκτες στο 76', λόγω αποβολής του Παπασταθόπουλου για φάουλ στον Ρόις.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τεν Στέγκεν, Ντάμς, Ντάντε, Στράντζλ (28' λτρ Μπρούβερς), Γιάντσκε, Νοιστάντερ, Αράνγκο, Νορτβίντ, Χέρμαν (81' Μπομπαντίγια), Ρόις (87' Βεντ), Χάνκε.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.: Βίιζε, Παπασταθόπουλος, Βολφ, Μπαρτγκέφλε, Ιγκνόφσκι, Πρόντλ, Εκιτσί (46' Σμίτς), Φριτς, Χαντ (78' Στεφάνοβιτς), Πιζάρο, Αρναούτοβιτς (61' Ρόζενμπεργκ).

ΣΑΛΚΕ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Βέλτινς Αρίνα»

Στην 3η θέση ανέβηκε η Σάλκε, αφού επικράτησε με 4-0 της Νυρεμβέργης στην «Βέλτινς Αρίνα» φθάνοντας τους είκοσι πέντε βαθμούς. Η Νυρεμβέργη «φλέρταρε» με το προβάδισμα στο 9' όταν ο Ντιβάνι πάσαρε στον Εσβάιν που βρέθηκε τετ α τετ με τον Ουνερστάλ, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων. Η Σάλκε άνοιξε το σκορ στο 13' όταν Μπαουμγιόχαν και Χόλτμπι έπαιξαν το ένα-δύο και ο δεύτερος πάσαρε στον Χούντελααρ, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Σάφερ. Οι γηπεδούχοι «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους στο 32' όταν ο Μπαουμγιόχαν τροφοδότησε τον Ραούλ, ο οποίος με δεξί πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0. Το 3-0 έκανε ο Χούντελααρ με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή μετά από μπαλιά του Ντράξτερ στο 66', ενώ στο 84' ο Χόλτμπι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 υπέρ της Σάλκε.

ΣΑΛΚΕ: Ουνερστάλ, Ουτσίντα, Παπαδόπουλος, Μάτιπ, Φούκς, Τζόουνς (73' Πούκι), Χόλτμπι, Μπαουμγιόχαν, Ραούλ, Ντράξτερ (73' Χόγκερ), Χούντελααρ (82' Μάρικα).

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σάφερ, Τσάντλερ, Β

Keywords
Τυχαία Θέματα