Κάποιος να τον σταματήσει

16:40 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΡΙΤΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: Κάροου Ρόουντ
Μπροστά φαίνεται πως πήρε η Άρσεναλ με οδηγό τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Το συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ πέτυχε την 5η συνεχόμενη του νίκη με 2-1 επί της Νόριτς, ενώ ο Φαν Πέρσι πέτυχε και τα δύ0ο γκολ της ομάδας του.
Αρκετά καλό το πρώτο μέρος της αναμέτρηση με τη Νόριτς να παγώνει την Άρσεναλ και να

ανοίγει το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Μερτεζάκερ έκανε τραγικό λάθος, ο Μόρισον μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Σέζνι. Από εκεί και πέρα η Άρσεναλ πίεσε πάρα πολύ και μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών έφτασε στο 1-1 με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο 27ο λεπτό. Ο Ζερβί9νιο μπήκε από δεξιά, γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχή και ο Ολλανδός απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η Άρσεναλ ήταν η μόνη ομάδα που μπήκε στο γήπεδο στην επανάληψη και αρχικά έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ζερβίνιο. Η πίεση των «κανονιέρηδων» συνεχίστηκε και απέδωσε καρπούς στο 60'. Ο Σονγκ έκανε την κάθετη πάσα για τον Φαν Πέρσι, ο οποίος με πανέμορφο πλασέ έκανε το 2-1. Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη και στη συνέχεια και είχε και δοκάρι με τον Γουόλκοτ στο 87'.
ΝΟΡΙΤΣ: Ρούντι, Νιούτον, Ράσελ, Μάρτιν, Μπαρνέτ, Τιέρνει, Κρόφτς, Τζόνσον, Φοξ (46' Μπένετ), Πίλγκιγκτον (82' Τζάκσον), Χούλαχαν (69' Χολτ), Μόρισον.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Κοσιελνί, Μερτεσάκερ, Φερμάελεν, Αντρέ Σάντος, Ράμσεϊ, Αρτέτα, Σονγκ, Γουόλκοτ (90+2' Τζουρού), Φαν Πέρσι, Ζερβίνιο (77' Μπεναγιούν).

Keywords
Τυχαία Θέματα