Ξανά μαζί Κανέλλη, Κασιδιάρης, Δούρου

10:12 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θα είναι πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και το έργο του αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο αν σκεφτεί κανείς πως μέλη στην Επιτροπή είναι η Λιάνα Κανέλλη, ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Ρένα Δούρου.
Οι τρεις τους θα βρεθούν ξανά μετά από εκείνο το επεισόδιο στον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής όταν ο εκπρόσωπος Τύπου και νυν βουλευτής της Χρυσής Αυγής

χαστούκισε την βουλευτή του ΚΚΕ και πέταξε νερό στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Μέλος στην Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων θα είναι και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας.
Πάντως προνομιούχοι θεωρούνται όσοι θα συμμετάσχουν στην Επιτροπή Οικονομικών καθώς θα αμείβονται με 150 ευρώ για κάθε συνεδρίαση. Μέλη της επιτροπής που έχουν περάσει από το υπουργείο Οικονομικών στο παρελθόν είναι οι κ.κ. Φίλιππος Σαχινίδης, Αντώνης Μπέζας (πρόεδρος της επιτροπής) και Θανάσης Μπούρας ενώ οι κ.κ. Μάκης Βορίδης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Αλέκος Κοντός, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Νίκος Νικολόπουλος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Πάρις Κουκουλόπουλος, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος έχουν περάσει από άλλα υπουργεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα