Ρομπέρτο Κάρλος: Ο Ζιντάν θα ήταν ο τέλειος προπονητής για την Ρεάλ

14:41 10/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά τον κατάλληλο προπονητή μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Ρομπέρτο Κάρλος να υποστηρίζει πως ο Ζινεντίν Ζιντάν θα ήταν η τέλεια επιλογή για την τεχνική ηγεσία λόγω της ιστορίας που κουβαλάει, της ηρεμίας και του μυαλού του.

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με την Γιουβέντους, ο Βραζιλιάνος πρώην συμπαίκτης του Ζιντάν στην Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ο Ζιντάν είναι έτοιμος για οποιαδήποτε θέση εντός της Ρεάλ Μαδρίτης. Με την ιστορία που

κουβαλάει, την ηρεμία που τον διακατέχει και την νοημοσύνη του θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει μέσα στην ομάδα. Προπονητής, αθλητικός διευθυντής ή διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος θα τα έκανε όλα με αρκετή ηρεμία. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος για την Ρεάλ Μαδρίτης και θα ήταν τέλειος προπονητής".
Για το ενδεχόμενο η Ρεάλ Μαδρίτης να προσλάβει τον Κάρλο Αντσελότι, ο Ρομπέρτο Κάρλος δήλωσε: "Ο Αντσελότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Πρέπει να καταλάβουν στην Ρεάλ Μαδρίτης πως τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Θα χρειαστεί να προσαρμοστεί στην φιλοσοφία του συλλόγου. Επίσης, θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν στην δική του νοοτροπία".
Κλείνοντας, ο νέος προπονητής της Σίβασπορ δήλωσε: "Όποιος προπονητής και αν έρθει, ο Αντσελότι ή οποιοσδήποτε άλλος, πρέπει να ξέρει ότι τα πράγματα στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι τόσο εύκολα. Πάντα υπάρχει πίεση για το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Ισπανίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα