Ρόμπεν: Στο σωστό δρόμο η Μπάγερν

10:54 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε 3-1 την Άρσεναλ στο Λονδίνο και απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την πρωτοπόρο της Bundesliga να βρίσκεται στον σωστό δρόμο όπως εκτιμά ο Άριεν Ρόμπεν.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός τόνισε: "Οι εμφανίσεις μέχρι τώρα, τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ευρώπη, δείχνουν πως είμαστε βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι. Πρέπει, βέβαια, να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να προσπαθήσουμε ακόμα

περισσότερο, καθώς οι ομάδες που θέλουν να φτάσουν μακριά σε αυτό τον θεσμό είναι πολλές, αλλά και πολύ καλές. Θεωρώ, πάντως, πως η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στον σωστό δρόμο".
Για το παιχνίδι στο "Emirates", ο Ρόμπεν δήλωσε: "Από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού φάνηκε πως ήρθαμε στο Λονδίνο έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας. Καταφέραμε να παίξουμε σωστά και να πάρουμε ένα σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση. Ήμουν από την αρχή αισιόδοξος, αλλά με την αποψινή μας εμφάνιση σιγουρεύτηκα πως έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Πρέπει, ωστόσο, να βελτιωθούμε περισσότερο και να συνεχίσουμε την προσπάθεια".
Όσο για την ρεβάνς στο Μόναχο, ο Ρόμπεν τόνισε: "Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά αγώνα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Πρέπει να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στον αντίπαλο. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Απλά, κάναμε ένα σημαντικό βήμα και πήραμε ένα σοβαρό προβάδισμα. Τίποτα περισσότερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα