Ρόμπεν: Είμαστε η Μπάγερν, όχι η Μπαρτσελόνα

08:20 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή τις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στην εφετινή Μπάγερν Μονάχου και την Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Άριεν Ρόμπεν απάντησε με αιχμηρό τρόπο ενώ δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του να δουλεύει με τον Ισπανό προπονητή.

Μετά το 3-1 επί της Σίτι στο Μάντσεστερ, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου αναφερόμενος στις συγκρίσεις δήλωσε: "Πολλοί άνθρωποι τώρα θα μας συγκρίνουν με την Μπαρτσελόνα, αλλά εμείς είμαστε

η Μπάγερν. Ο Γκουαρντιόλα ζει και αναπνέει με το ποδόσφαιρο και συζητάει συνέχεια για αυτό. Ακόμα και εγώ που βρίσκομαι σε αυτή την ηλικία, πιστεύω πως έχω να μάθω πολλά από αυτόν τον άνθρωπο. Πιστεύω πως μπορώ να τον καταλάβω καλά, δεν έχει σημασία αν είσαι 16 ή 29 ετών, η εμπιστοσύνη στον κόουτς είναι κάτι πολύ σημαντικό".
Για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, ο Ρόμπεν δήλωσε: "Δεν περίμενα ένα τόσο εύκολο ματς, ωστόσο αυτό είναι πολύ κολακευτικό για εμάς. Περίμενα πολλά περισσότερα από την Μάντσεστερ Σίτι. Μας δόθηκε πολύς χώρος και αυτό ήταν κάτι που το εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο. Φτιάξαμε ορισμένες φάσεις μοναδικής δημιουργίας και κάναμε εξαιρετικές ενέργειες στην επίθεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα