Μόγιες: Χρειαζόμαστε νίκες

08:07 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κερδίσει στο Ντόνετσκ με το τελικό 1-1 να μην πηγαίνει κάπου παραπάνω την πρωταθλήτρια Αγγλίας όπως επεσήμανε ο Ντέιβιντ Μόγιες που πρόσθεσε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται πλέον νίκες στα επόμενα παιχνίδια του ομίλου.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Παρότι πήραμε έναν πόντο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό δεν μας πάει κάπου παραπάνω αυτή την στιγμή. Χρειάζεται να πάρουμε νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Στα χαρτιά πάντως ήταν ένας πόντος σε δύσκολη έδρα".
Για το παιχνίδι, ο Μόγιες

δήλωσε: "Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά απόψε και έτσι όπως εμφανιστήκαμε, πίστεψα πως δεν θα τους επιτρέψουμε να σκοράρουν απόψε. Στο ημίχρονο, είπα στους ποδοσφαιριστές πως θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη κατοχή της μπάλας, αλλά η αλήθεια είναι πως στην επανάληψη κάναμε εύκολα λάθη. Είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Ρόμπιν (σ.σ. Φαν Πέρσι) όπου θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει το δεύτερο γκολ. Στην φάση του γκολ η μπάλα πάει κάτω από τα πόδια του Κάρικ και ενός αντιπάλου, πριν χτυπήσει στον Βίντιτς και σκοράρουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα