«Ρόμπεν, Μπενζεμά στην Γιουβέντους»

15:47 18/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και ο Φάμπιο Καναβάρο πρότεινε με δηλώσεις του στην Γιουβέντους να κινηθεί για τον Άριεν Ρόμπεν της Μπάγερν Μονάχου και για τον Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να ενισχύσουν μια δυνατή ομάδα με συνοχή όπως χαρακτήρισε την Γιουβέντους ο πρώην παίκτης της ομάδας.

Όπως είπε ο Καναβάρο: "Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Τζουσέπε Μαρότα ξέρει πολύ καλά τι κάνει και δεν χρειάζεται καμία συμβουλή, αλλά προσωπικά θα μου άρεσε πάρα πολύ να δω στην ομάδα έναν ολοκληρωμένο φορ

όπως ο Μπενζεμά και έναν ακαταμάχητο εξτρέμ όπως ο Ρόμπεν.Μπορείτε να φανταστείτε παίκτες με τις δικές τους ικανότητες να ενισχύουν μια δυνατή ομάδα με συνοχή όπως είναι η Γιουβέντους;".
Όσο για τον τρόπο παιχνιδιού της Γιουβέντους την εφετινή σεζόν, ο Καναβάρο δήλωσε: "Η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή έχει τη νοοτροπία αληθινού πολεμιστή. Παίζει με περισσότερη ένταση από κάθε άλλη ομάδα, έχει αυτοπεποίθηση και αγωνίζεται συνέχεια. Μου θυμίζει την ομάδα που είχαμε όταν μας προπονούσε ο Φάμπιο Καπέλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα