Ρίχνει... βόμβα o Εργοτέλης

19:57 16/5/2012 - Πηγή: AEK365

Βόμβα στα θεμέλια της Super League και του πρωταθλήματος ρίχνει η ΠΑΕ Εργοτέλης, καταγγέλλοντας τη μη εφαρμογή δύο καταδικαστικών για την ΠΑΕ Πανιώνιος αποφάσεων και αντικανονική συμμετοχή της ομάδας της Νέας Σμύρνης στο πρωτάθλημα, από τις 24 Ιανουαρίου 2012 και μετά.

Αναλυτικά:

Προς τον εδρεύοντα

στην Αθήνα,οδός Αστροναυτών,αριθ. 1,Μαρούσι, Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης ( ΣΥΝ.Π.Ε. ) με την επωνυμία: «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ( «SUPERLEAGUEGREECE»)

«ΑΙΤΗΣΗ

Της εδρεύουσας στο Ηράκλειο Κρήτης ( οδός Στεργογιάννη,αριθ. 1 ) Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας ( Π.Α.Ε. ) με την επωνυμία:
« Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ Π.Α.Ε.»,νόμιμα εκπροσωπουμένης.

Κύριε Πρόεδρε

Εντελώς πρόσφατα και συγκεκριμένα στις αρχές της εβδομάδας πληροφορηθήκαμε,προς μεγάλη μας έκπληξη,ότι υπάρχει ζήτημα μη νόμιμης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου,τουλάχιστον από τα τέλη Ιανουαρίου 2012 και εφεξής, Π.Α.Ε. μέλους της SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑΣ. Ειδικότερα αυτή,σύμφωνα με τα λεπτομερώς αναφερόμενα παρακάτω,ενώ της είχαν επιβληθεί πειθαρχικές ποινές,σύμφωνα με τους ισχύοντες Κανονισμούς,παρόλα ταύτα αυτή συνέχιζε να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική που διεξήχθη στις 22/04/2012,παρά το γεγονός ότι δεν είχε νόμιμο δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό.
Σχετικά με το τόσο σοβαρό αυτό ζήτημα,το οποίο θεωρούμε ότι ύψιστη σημασία τόσο για την Π.Α.Ε. ,όσο και για την ύπαρξη και λειτουργία του Συνεταιρισμού,αλλά και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου γενικά,σας επισημαίνουμε τα εξής:
1. Μετά από σχετική έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε τα παρακάτω:
Α. Στις 24/01/2012 εκδόθηκε η με αριθμό 13 / 2012 απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. Η απόφαση αυτή εκδόθηκε μετά από αίτηση του ποδοσφαιριστή MARTIN LATKA ( ΜΑΡΤΙΝ ΛΑΤΚΑ ) κατά της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με την οποία ο αιτών ποδοσφαιριστής ζητούσε την ενεργοποίηση σε βάρος της Π.Α.Ε. των επιβληθεισών σε αυτή ποινών δυνάμει της με αριθ. 280 / 2011 απόφασης του ως άνω Δικαστηρίου.
Η ως άνω απόφαση ενεργοποίησης στο διατακτικό αυτής «επί λέξει» αναφέρει τα εξής:
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Δικάζοντας αντιμωλία των διαδίκων.
Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση.
Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ' αριθμ. 280/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθ' ης.
Επιβάλλει στην καθ' ης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ' ης Π.Α.Ε. από 24.01.2012 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 380.000,00 ευρώ προς τον αιτούντα, με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής του, καθώς και της δικαστικής δαπάνης του εκ ποσού 300,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ' αριθμ. 624/2011 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., και του

Keywords
Τυχαία Θέματα