Νεκρός ο αναβάτης speedway Λι Ρίτσαρντσον!

Έναν ακόμα αναβάτη θρηνεί ο χώρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς ο Λι Ρίτσαρντσον «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών μετά από πτώση που είχε σε αγώνα speedway στην πόλη Βρόσλαβ της Πολωνίας.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής U-21 το 1999, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σφοδρά στα προστατευτικά της πίστας και να υποστεί τόσο βαριές κακώσεις στο θώρακα, όσο και εσωτερική αιμορραγία. Παρά το γεγονός πως οι γιατροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για να τον σώσουν, ο άτυχος άνδρας τελικά υπέκυψε στα τραύματά

του, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της πόλης λίγο αργότερα.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε - μέσω επίσημης ανακοίνωσής της - και η ομάδα του Ρίτσαρντσον, «Lakeside Hammers», της οποίας μάλιστα ήταν και αρχηγός.

«Όλοι στην ομάδα είναι συντετριμμένοι για την απώλεια ενός μεγάλου αρχηγού, ενός ανθρώπου που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ήταν θαυμάσιος πατέρας και σύζυγος. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του σε αυτές τις θλιβερές στιγμές και ξέρουμε ότι όλοι οι φίλοι της ομάδας μας θα μοιραστούν μαζί μας τη θλίψη που προκάλεσε αυτή η τραγική είδηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα