Ριμπερί: Ανυπομονώ να επιστρέψω

18:51 27/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο τραυματισμός στη μέση, που του στέρησε τη συμμετοχή στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ανήκει στο παρελθόν για τον Φρανκ Ριμπερί ο οποίος εμφανίστηκε ανυπόμονος να επιστρέψει στη δράση αλλά και ενθουσιασμένος εν όψει της νέας σεζόν.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Bundesliga, ο Γάλλος εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Ήταν προφανώς μια τεράστια

απογοήτευση για εμένα. Οι τραυματισμοί είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις, αλλά αν πάθεις κάτι τέτοιο πριν από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πραγματικά δυσβάσταχτο. Ειδικά όταν βρίσκεσαι στην καλύτερη φόρμα και ανυπομονείς για τη Βραζιλία για μήνες. Είναι όλα καλά τώρα, πάντως. Δεν θέλω να το σκέφτομαι πια, ανυπομονώ και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν".
Για την πορεία του τραυματισμού του, ο Ριμπερί δήλωσε: "Δεν έχω επανέλθει 100%, αλλά είναι φυσιολογικό. Η προετοιμασία γίνεται για να επανέλθεις σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση. Ευτυχώς, δεν πονάει πια και είμαι χαρούμενος που μπορώ να δίνω τα πάντα στην προπόνηση. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα.
Έχασα τον ρυθμό μου μετά τον τραυματισμό. Το παιχνίδι μου είναι βασισμένο στην ταχύτητα και την εκρηκτικότητα. Αυτά πρέπει να επανακτήσω".
Ο Ριμπερί μίλησε και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπάγερν Μονάχου, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: "Είναι ένας τρομερός παίκτης. Το δέσιμο του με την υπόλοιπη ομάδα καθημερινά γίνεται μεγαλύτερο. Είναι πολύ καλή προσθήκη για εμάς. Ενσωματώθηκε γρήγορα και περνάμε πολύ καλά όλοι μαζί".
Για τους νεότερους παίκτες και τους στόχους της Μπάγερν Μονάχου, είπε: "Η μισή ομάδα βρίσκεται ακόμα σε διακοπές, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για τους νεότερους να προπονηθούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στη Bundesliga. Σαν ποδοσφαιριστής, θέλω να νικάω σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αν είναι φιλικό ή όχι".
Τέλος, ο Φρανκ Ριμπερί μίλησε και για το μούσι του: "Θέλω να ξυριστώ, αλλά το μούσι αρέσει πολύ στη γυναίκα μου! Θα δούμε πόσο μπορώ να το κρατήσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα