«Με 2 εκ. ευρώ το χρόνο ο Σισοκό έρχεται στον ΟΣΦΠ»

12:26 29/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μοχάμεντ Σισοκό είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί τον Ολυμπιακό με τον εκπρόσωπο του μέσου από το Μάλι να υποστηρίζει πως αν η ομάδα του λιμανιού δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο θα κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ο εκπρόσωπος του Σισοκό, Μάρκο Κιρμεντίρ, τόνισε: "Δεν έχουμε μιλήσει άμεσα με τον Ολυμπιακό. Δεν έχει έρθει κάποιος

σε εμένα να με ενοχλήσει και να μου πει κάτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αρνητικός. Όπως μιλάμε με άλλες ομάδες, έτσι μπορούμε να συζητήσουμε και με τον Ολυμπιακό.
Νομίζω ότι έχει ατονήσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σισοκό. Δεν είμαι απόλυτος, αυτό αισθάνομαι. Και πιστεύω ότι έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του. Πάει να πάρει άλλον ποδοσφαιριστή. Το ξαναλέω όμως, αν συζητήσουμε και τα βρούμε στα λεφτά, τότε ο παίκτης δεν έχει κανένα θέμα να παίξει στον πρωταθλητή Ελλάδας. Εμείς δεν βιαζόμαστε, σεβόμαστε απόλυτα μια ομάδα που ψάχνει και προσπαθεί να πάρει κάτι καλό για να βοηθήσει.
Ο Σισοκό παίρνει 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Όλα είναι θέμα χρημάτων. Αν ο Ολυμπιακός μπορεί να ικανοποιήσει και να φτάσει σε τέτοια επίπεδα, τότε εννοείται ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα για να έχουμε συνεργασία. Από όσο ξέρω ο Πίνο είναι έτοιμος να πάει στην Κολομβία και έτσι θα ελευθερωθεί μια θέση για να πάρει άλλον ποδοσφαιριστή ο πρωταθλητής Ελλάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα