Ρατς: Γκέλα που ίσως στοιχίσει τον τίτλο

14:39 2/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ έχασε στη Τούμπα 2-1 από τον Παναιτωλικό και ο Ράζβαν Ράτς έκανε λόγο για απώλεια που πιθανόν να στοιχίσει τον τίτλο στην ομάδα σημειώνοντας πως οι παίκτες φταίνε για το αρνητικό αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του ο Ρουμάνος μπακ χαφ του ΠΑΟΚ τόνισε: "Χάσαμε τρεις βαθμούς και αυτή η απώλεια μπορεί να μας στοιχίσει τον τίτλο. Μπορεί να έχουμε χάσει το πρωτάθλημα".
Στη συνέχεια ο Ρατς

μίλησε για
-Το αν ο ΠΑΟΚ έχασε ρυθμό από την διακοπή λόγω Νίκης Βόλου: "Δεν ξέρω αν αυτό αποτελεί δικαιολογία και για να είμαι ειλικρινής δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες. Δεν με ενδιαφέρουν οι δικαιολογίες. Αυτό που ξέρω είναι ότι χάθηκαν τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί στη μάχη του πρωταθλήματος και εμείς δεν έχουμε καμία δικαιολογία".
-Το κακό πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: "Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω για ποιο λόγο δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος και θέλω πάλι να σας πω ότι δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες. Αλλά θέλω να σας θέσω υπόψη σας, ένα ενδιαφέρον στοιχείο. Ότι και σε αυτό το παιχνίδι είχαμε την ομάδα μας να ξεκινάει την αναμέτρηση με λάθος διαιτητική απόφαση. Και δεν είναι η πρώτη φορά αλλά συμβαίνει συνεχώς στους τελευταίους αγώνες
Είναι κάτι που σε φθείρει ως άνθρωπο και δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα. Είναι δύσκολο να σκέφτεσαι πριν τον αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του ότι ξεκινάς και χάνεις ήδη με 1-0. Πάρτε για παράδειγμα το παιχνίδι αυτό που παίξαμε στη Τούμπα. Στο 5' το ματς είναι 0-1 από λάθος διαιτητική απόφαση. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα το επικαλεστώ ως δικαιολογία. Αλλά είναι μια ακόμη οπτική γωνία που μπορώ να σας δώσω".
-Το γεγονός πως πλέον είναι ο μόνος καθαρόαιμος αριστερός μπακ στο ρόστερ: "Προσωπικά με ενδιαφέρει να κοιτώ τη δουλειά μου και να αποδίδω το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι αυτό ενδιαφέρει όσους αγωνίζονται στην ομάδα".
Τέλος, ο Ρατς έστειλε μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Είναι μια άσχημη στιγμή για εμάς και αισθανόμαστε άσχημα. Και επιτρέψτε μου να σας πω κάτι με όλη την ειλικρίνεια: εμείς χάσαμε το παιχνίδι, οι παίκτες φταίμε και εμείς είμαστε αυτοί που στεναχωριόμαστε περισσότερο και μας πονά αυτή η ήττα.
Δεν είμαστε... αλλού. Ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο ότι και να πει γιατί περιμένει νίκες από εμάς. Και αυτό πρέπει να κάνουμε αλλά ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι μια ομάδα δεν μπορεί πάντα να κερδίζει. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά αποτελέσματα, υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω σε μια ομάδα. Εύχομαι σύντομα να βρεθούμε στα θετικά αποτελέσματα και πάλι".

Keywords
Τυχαία Θέματα