«Ραντεβού με την ΑΕΚ»

15:24 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις οφειλές που έχει η διοίκηση προς το ΟΑΚΑ, θα έχει η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου. Είδηση, που αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος. "Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός

που χρωστάει. Είναι και η ΑΕΚ, είναι και οι Ομοσπονδίες. Ακόμη δεν έχει αποσταλεί ανάλογο έγγραφο στην ΠΑΕ ΑΕΚ και αυτό γιατί την Πέμπτη (29/11) είναι προγραμματισμένο ένα ραντεβού με την ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να δούμε αν μπορεί να βρεθεί λύση", σχολίασε ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ για την περίπτωση της Ένωσης, μιλώντας στο contra.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό και το αίτημα του ΟΑΚΑ να γίνονται οι αγώνες του μεσημέρι επειδή δεν πληρώνει το ρεύμα(!) είπε: "Εφόσον δεν πληρώνεται το ρεύμα τι να κάνουμε; Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Παρά το γεγονός ότι έχουμε κάνει διακανονισμό με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν έχουν καταβληθεί τα οφειλόμενα. Το ποσό ξεπερνά τα 1.500.000 ευρώ. Μιλάμε για χρέη ετών. Ζητήσαμε έναντι, αλλά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει να πληρώσει εδώ και μεγάλο διάστημα. Σύμφωνα με το νέο Νόμο, το ΟΑΚΑ υπόκειται στο Υπουργείο Οικονομικών και δεν μπορεί να γίνει καμία άλλη διευκόλυνση".

Keywords
Τυχαία Θέματα