Βιεϊρίνια: Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα

14:53 28/11/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει έρθει σε επαφή με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα και πρόσθεσε πως δεν μετάνιωσε που πήρε μεταγραφή για την Βόλφσμπουργκ.

Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Ξέρω ότι οι εφημερίδες στην Ελλάδα γράφουν διάφορα, οι φίλοι μου τα

μεταφέρουν συνεχώς αλλά ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στην Βόλφσμπουργκ και δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα. Είμαι έτοιμος να παίξω 90 λεπτά, αν ο προπονητής το αποφασίσει, πρέπει να συνεχίσω να περιμένω την ευκαιρία μου. Αν βρίσκομαι στην ενδεκάδα, βρίσκω ρυθμό στο παιχνίδι. Αν έρχομαι από τον πάγκο, χρειάζομαι λίγο χρόνο έως να βρω το ρυθμό μου. Νιώθω έτοιμος. Δεν είμαι ικανοποιημένος 100% από μένα. Θέλω να κάνω καλύτερα και περισσότερα πράγματα για να βοηθήσω την ομάδα".
Όσο για την επίσημη της Βόλφσμπουργκ, αυτή εκφράστηκε από τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Κλάους Αλοφς, ο οποίος υπογράμμισε πως "δεν υπάρχει καμία προσφορά για τον Βιειρίνια. Θέλουμε να έχουμε μια εικόνα ακόμα και μετά θα αποφασίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα