Ραϊόλα: Δεν ξέρω αν ο Ζλάταν τελειώσει στη Παρί

11:49 7/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει συμβόλαιο για ακόμα 1.5 χρόνο στη Παρί Σεν Ζερμέν αλλά ο Μίνο Ραϊόλα υποστήριξε πως δεν είναι σίγουρο ότι ο Σουηδός επιθετικός θα τελειώσει τη καριέρα του στους πρωταθλητές Γαλλίας.
Σε δηλώσεις του στο RMC, ο εκπρόσωπος του Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: "Ο Ζλάταν έχει συμβόλαιο για 1.5 χρόνο ακόμη. Είναι χαρούμενος στο Παρίσι,

δίνει τον καλύτερο του εαυτό και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος.
Το μέλλον του όμως δεν είναι μεγάλο. Δεν ξέρω αν μπορεί να τελειώσει τη καριέρα του στο Παρίσι. Έχει δουλέψει πολύ για τον εαυτό του εδώ και 15 χρόνια και τώρα θα δουλεύει για εμένα τα επόμενα οκτώ. Νομίζω ότι μπορεί να αγωνίζεται μέχρι τα 42 ή τα 43 του, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να βρίσκεται στο Παρίσι για ακόμη οκτώ χρόνια".
Για τις σχέσεις του Ιμπραΐμοβιτς με τον Μπλαν και τον Καβάνι, ο Ραϊόλα δήλωσε: "Ελπίζω να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ για το δικό του καλό, για το καλό της Παρί και του γαλλικού ποδοσφαίρου. Είναι θέμα τύχης και δεν είναι πάντοτε η καλύτερη ομάδα που το κερδίζει. Ο Ζλάταν μου είπε ότι το πρώτο ματς με τη Τσέλσι ήταν τέλειο. Τέλεια προετοιμασμένο. Υπάρχει μεγάλος αλληλοσεβασμός ανάμεσα στον Μπλαν και τον Ζλάταν και είμαι σίγουρος ότι τον συμπαθεί πολύ. Προβλήματα, με τον Καβάνι, δεν υπάρχουν. Είναι απλώς μια κακή ιστορία. Ο Ζλάταν είναι ηγέτης της Παρί. Σέβεται τον Καβάνι και ο Καβάνι σέβεται τον Ζλάταν".

Keywords
Τυχαία Θέματα