Ψηφίζουν «κιτρινόμαυρη» ομορφιά

18:36 14/8/2012 - Πηγή: AEK365

Συνεχίζεται ο ιδιόμορφος διαγωνισμός ομορφιάς που έχει κηρύξει η ιστοσελίδα «greekvolley.com» και στην οποία συμμετάσχουν δύο αθλήτριες με «κιτρινόμαυρο» χρώμα. Πιο συγκεκριμένα Γιώτα Γκιουζέλη και Αθηνά Παπαφωτίου συμμετέχουν από πλευράς ΑΕΚ (η πρώτη έφυγε, αλλά την περσινή σεζόν έπαιξε κανονικά) και κερδίζουν μέχρι στιγμής αρκετές ψήφους.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 25 Αυγούστου και την 1η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ένα μεγάλο beach

party στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Καράβι Sports Club του Σχοινιά, εκεί όπου το πρώτο Σαββατόβραδο του Φθινοπώρου θα διεξαχθεί το τουρνουά «King & Queen of the beach» με τους κορυφαίους και κορυφαίες άσους της άμμου. Στο περιθώριο της λαμπερής βραδιάς θα πραγματοποιηθεί η ανάδειξη και η βράβευση των νικητριών, οι οποίες πέρα από τη δόξα θα κερδίσουν και πλούσια δώρα.

Το μεγάλο δώρο της διοργάνωσης για την ομορφότερη των γηπέδων είναι ένα 2ήμερο ταξίδι δύο ατόμων για το πανέμορφο νησί της Σύρου με ανοικτή ημερομηνία κράτησης για έναν χρονο. Το απολαυστικό ταξίδι στο νησί των Κυκλάδων το προσφέρει το Possidonion Hotel & Bungalows, ενώ πλούσια δώρα θα δοθούν και από το Καράβι Sports Club. Στη δεύτερη νικήτρια θα δωθεί μία διανυκτέρευση με ημιδιατροφή σε πολυτελή σουίτα στο ξενοδοχίο ΟΝΑΡ στο πανέμορφο Κοκκώνι Κορινθίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα