Πρόβλημα στα αριστερά για ΟΣΦΠ

09:17 17/10/2013 - Πηγή: AEK365

Τις επόμενες 23 μέρες ο Ολυμπιακός θα δώσει 7 πολύ σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Μίτσελ να αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα με κυριότερο όλων αυτό στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Ο Χολέβας και ο Μπονγκ είναι εκείνοι που καλύπτουν την συγκεκριμένη θέση όμως χθες κανείς από τους δυο δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Χολέβας έχει αιμάτωμα στον δεξιό έξω πλατύ και από το ιατρικό επιτελείο

του Ολυμπιακού δεν ανησυχούν διαβεβαιώνοντας πως ο ποδοσφαιριστής θα είναι έτοιμος για το ματς της Τετάρτης με την Μπενφίκα.
Αντίθετα, δύσκολα θα είναι έτοιμος ο Μπονγκ και έτσι ο Μίτσελ σκέφτεται στον αγώνα με τον Πλατανιά το Σάββατο στα Περβολιά να δώσει θέση βασικού στον Παπάζογλου.
Επιπλέον, ο προπονητής του Ολυμπιακού ενδέχεται να ξεκουράσει τον Μήτρογλου για να τον έχει φρέσκο στο παιχνίδι με την Μπενφίκα και την θέση του στην αναμέτρηση του Σαββάτου θα πάρει είτε ο Σέποβιτς είτε ο Ολαϊτάν.
Κανονικά προπονήθηκε χθες ο Πάουλο Μασάντο αλλά δεν αναμένεται να παίξει κόντρα στον Πλατανιά ενώ και ο Μιγκέλ Τόρες προπονήθηκε κανονικά αλλά δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τα προσεχή παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα