Πρόβλημα η γλώσσα για Καπέλο

14:07 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φάμπιο Καπέλο παρουσιάστηκε χθες από την ρωσική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και πλέον είναι και επίσημα ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της ρωσικής ομάδας με τον Ιταλό προπονητή να υπογραμμίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, μέχρι στιγμής, με την γλώσσα.

Σε δηλώσεις του ο Καπέλο τόνισε: "Η γλώσσα με προβληματίζει, τουλάχιστον μέχρι να βρω έναν διερμηνέα που να μπορεί να μεταδώσει αυτά που ζητάω. Όμως είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική που ανοίγεται μπροστά μου, θα είναι μια εμπειρία ζωής".
Ο Φάμπιο Καπέλο μίλησε

και σε ένα ακόμα θέμα για το οποίο απαιτείται να βρεθεί λύση: "Το ότι οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται μακριά από την Ρωσία, είναι ένα θέμα. Οι άλλες χώρες δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για να αυξηθεί το ποσοστό των παικτών που παίζουν στο ρωσικό πρωτάθλημα".
Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Αντρέι Αρσάβιν με τις οποίες εξέφραζε την αδιαφορία του για την απογοήτευση των Ρώσων φιλάθλων για την αποτυχημένη παρουσία της εθνικής ομάδας στο EURO 2012: "Θέλω να συναντηθώ με τον Αρσάβιν το συντομότερο. Οι δηλώσεις που έκανε και αφορούσαν στην αδιαφορία του για την απογοήτευση του κόσμου από τον αποκλεισμό τα εθνικής ομάδας στο EURO, δείχνουν έλλειψη αγάπης για τους φιλάθλους και την φανέλα. Θέλω να μάθω το γιατί".

Keywords
Τυχαία Θέματα