«Ο φάρος στο κέντρο λέγεται Παναγιώτης»

13:48 27/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την εμφάνιση στο φιλικό κόντρα στην Ζαγκλέμπιε, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης πραγματοποίησε ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν σαφώς πιο δύσκολο αντίπαλο, την Λίβερπουλ, στην νίκη της Ρόμα με 2-1 στην Βοστόνη.

Ιταλικές ιστοσελίδες που πρόσκεινται στην Ρόμα αναφέρθηκαν με εγκωμιαστικά σχόλια στην εμφάνιση του Ταχτσίδη γράφοντας "Ο

νέος φάρος στο κέντρο της Ρόμα λέγεται Παναγιώτης".
Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ έχασε σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει όταν μόλις στο 8ο λεπτό βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Γκουλάσι, ο οποίος απέκρουσε το δυνατό σουτ του Ταχτσίδη.
Σε σχέση με το πρώτο φιλικό κόντρα στην Ζαγκλέμπιε, ο Ταχτσίδης με την Λίβερπουλ έπαιρνε περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες ενώ μοίραζε σωστά την μπάλα και έβγαζε μπαλιές στην πλάτη της άμυνας. Επιπλέον δεν διστάζει να σουτάρει και μάλιστα δυο φορές έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ. Τελικά έπειτα από 71 λεπτά πολύ καλής παρουσίας ο προπονητής της Ρόμα, Ζντένεκ Ζέμαν απέσυρε τον Ταχτσίδη ο οποίος έδειξε για ακόμα μια φορά πως μπορεί να υπολογίζει πάνω του ο Ζέμαν.

Για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Τραϊανός Δέλλας στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radio IES". Όπως δήλωσε ο "Κολοσσός": "Ο Ταχτσίδης είναι ένα νεαρό παιδί που πιστεύω ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ώστε να πετύχει στη Ρόμα. Τον ξέρω καλά, διότι όταν εγώ επέστρεψα από τη Ρόμα στην ΑΕΚ, ήταν εκεί. Βέβαια έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από τότε σε πολλά πράγματα και κυρίως στον τομέα της τεχνικής και της ψυχολογίας. Μπορεί να τα πάει καλά, αλλά πρέπει να δουλέψει σκληρά ώστε να θεωρηθεί σημαντικός ποδοσφαιριστής για μια τέτοια ομάδα".
Όσο για το αν ο Ταχτσίδης μπορεί να θεωρηθεί ποδοσφαιρικό φαινόμενο στην Ελλάδα, ο Τραϊανός Δέλλας απάντησε: "Τα φαινόμενα στο ποδόσφαιρο είναι σπάνια και ελάχιστα. Δεν πρέπει να υπερβάλλουμε. Είναι ένα νέο παιδί με ταλέντο που μπορεί να φτάσει ψηλά. Είναι πλεονέκτημα και ευκαιρία να παίζεις στη Ρόμα"

Keywords
Τυχαία Θέματα