Προβάρει τα πράσινα ο Βιέιρα

08:55 14/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, επανέλαβε στον εκπρόσωπο του Ούγκο Βιέιρα πως εξακολουθεί να θέλει τον ποδοσφαιριστή και έτσι, όλα δείχνουν, πως ο 23χρονος επιθετικός θα γίνει παίκτης των "πράσινων" είτε τον Ιανουάριο, έναντι ενός χαμηλού ποσού, είτε το καλοκαίρι

ως ελεύθερος.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Βιέιρα έχει ξεκαθαρίσει στην Ζιλ Βιθέντε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να δώσει τον Ιανουάριο πάνω από 150.000 ευρώ οπότε ή θα δεχτεί η πορτογαλική ομάδα αυτό το ποσό ή θα χάσει τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι ως ελεύθερος χωρίς οικονομικό όφελος. Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταγραφή του Βιέιρα θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα με την κατάληξη που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον πρίγκιπα.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο 23χρονος επιθετικός σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "GOAL NEWS" τόνισε: "Αυτή την φορά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή, από τον Γενάρη κιόλας. Ο μάνατζερ μου έρχεται στην Ελλάδα για το θέμα αυτό από τον άλλο μήνα. Με τον κ. Φερέιρα μιλούν συνεχώς. Οι αρνητικές απαντήσεις στις δυο προτάσεις για ανανέωση συμβολαίου από την Ζιλ Βιθέντε είναι ένδειξη ότι θέλω να φύγω. Με έχει βοηθήσει η Ζιλ Βιθέντε, αλλά θέλω να ζήσω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και να κερδίσω τίτλους. Έχω μιλήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και μου έχει εξηγήσει ορισμένα πράγματα για την ομάδα, όπως ότι είναι πρώτη, ότι είναι σε καλή κατάσταση και μου είπε ότι θα με ήθελε στον Παναθηναϊκό. Μου αρέσει ο τρόπος που μου συμπεριφέρεται και θα μου άρεσε να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να γίνει πρωταθλητής".

Keywords
Τυχαία Θέματα