Πρώτο βήμα ο Αστέρας

19:16 9/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε το 1-1 στο Πανθεσσαλικό από τον Ολυμπιακό Βόλου και έχει πλέον το πάνω χέρι για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το ματς

Μπορεί ο Γιενγκά να άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 15', όμως ο Χρήστος Καλαντζής ερχόμενος από τον πάγκο, χάρισε την ισοπαλία στον Αστέρα Τρίπολης, με γκολ στο 70' και έδωσε σκορ πρόκρισης στους Αρκάδες.

Η ομάδα του Τσιώλη είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο

ημίχρονο, έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Μπακαγιόκο από τον Πιπίνη και μετέτρεψε σε γκολ ο Γιενγκά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως τελείωσε το πρώτο, μέχρι που οι Αρκάδες έφτασαν στην ισοφάριση με τον Καλαντζή στο 70'. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε και το τελικό αποτέλεσμα δίνει στον Αστέρα το προβάδισμα για το παιχνίδι που θα γίνει στην Τρίπολη.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Στουρνάρας, Γουσούλης (69' λ.τ Καρράς), Γόγολος, Γκότοβος, Πινδώνης, Μπολάτι, Γιενγκά (83' Γαλάνης), Ανιέτε, Μπακαγιόκο, Ογιαρμπίντε (58' Tσιάτσιος).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ντε Μπλάσις (82' Φορμίκα), Φραγκουλάκης (46' Καλατζής), Ναβάρο (89' Έγκον), Ράγιος, Περόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα