Πρώτο βήμα για Μπόκα (VIDEO)

12:03 18/5/2012 - Πηγή: AEK365

COPA LIBERTADORES ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Στο "Μπομπονέρα" η αποβολή του Καρλίνιος της Φλουμινένσε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Μπόκα Τζούνιορς η οποία μπήκε δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε τελικά να κερδίσει με 1-0 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μόουτσε στο 51ο λεπτό. Ωστόσο η Φλουμινένσε δεν τα παράτησε, προσπάθησε

για την ισοπαλία αλλά της στοίχισαν, πέρα από την αποβολή του Καρλίνιος, και οι απουσίες των Ντέκο και Φρεντ.
Ο επαναληπτικός θα γίνει σε μια εβδομάδα στην έδρα της Φλουμινένσε στην Βραζιλία.

Μπόκα Τζούνιορς: Όριον, Τσιάβι, Ροντρίγκεζ, Ρονκάγκλια, Ινσαουράλντε, Ρικέλμε, Ερβίτι, Ριβέρο, Έρμπες (46' Μπλαντί), Τσβίτανιτς (87' Αραούχο), Μόουτσε.
Φλουμινένσε: Ντιέγκο, Μπρούνο, Καρλίνιος, Γκαμ, Άντερσον, Βάγκνερ, Εντίνιο, Τιάγκο Νέβες (84' Ντιγκάο), Ζαν, Ραφαέλ Μούρα (65' Μάρκος Τζούνιορ), Ραφάελ Σόμπις (46' Καρλέτο).


Άλλη μια ομάδα από την Αργεντινή, η Βελέζ Σάρσφιλντ έκανε σημαντικό βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά καθώς επικράτησε της κατόχου του Κόπα Λιμπερταδόρες, Σάντος με 1-0. Το γκολ του επιθετικού Ιβάν Ομπόλο στο 35ο λεπτό ήταν αρκετό για την Βελέζ να πάρει την νίκη με την Σάντος να προτιμά να μην ρισκάρει και να αρκείται στις αντεπιθέσεις που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Βελέζ Σάρσφιλντ: Μπαροβέρο, Πάπα, Κουμπέρο, Ντομίνγκεζ, Περούτσι, Ζαπάτα, Φερνάντεζ, Καμπράλ (85' Μπέγια), Κέρο (90' Καντέρος), Ομπόλο, Μαρτίνεζ (90' Ραμίρεζ).
Σάντος: Ραφαέλ, Ενρίκε, Έντου Ντρασένα, Ζουάν, Ντουρβάλ, Ελάνο (74' Φελίπε Άντερσον), Αρούκα, Αντριάνο, Γκανσό, Κάρντετς (57' Μπόργκες), Νεϊμάρ.

Στον βραζιλιάνικο "εμφύλιο" Βάσκο Ντα Γκάμα και Κορίνθιανς άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς μένοντας στο 0-0 και τα πάντα θα κριθούν σε μια εβδομάδα στην έδρα της Κορίνθιανς. Στο άλλο παιχνίδι Λιμπερτάδ και Ουνιβερσιτάδ έμειναν στο 1-1 με την Λιμπερτάδ να προηγείται μόλις στο 7ο λεπτό με τον Κάσερες αλλά την Ουνιβερσιτάδ από την Χιλή να πετυχαίνει το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ με τον Λορεντσέτι στο 55ο λεπτό.

Οι επαναληπτικοί των αγώνων για την προημιτελική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα