Προτιμάει Μανωλά από ότι Κάλα

20:00 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με μία μίνι έκπληξη είναι έτοιμος να παρατάξει την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Κωστένογλου. Ο 41χρονος προπονητής του δικεφάλου, στη σημερινή τελευταία προπόνηση, έδειξε τις προθέσεις του σχετικά με το σχήμα και τα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν το ματς. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, δίπλα στον Τραϊανό Δέλλα θα αγωνιστεί ο Κώστας Μανωλάς και όχι ο Χουάν Κάλα, όπως φαινόταν ότι θα γίνει, μετά και τη χθεσινή προπόνηση. Η εικόνα που είχε αφήσει η ΑΕΚ στο ματς

με τον Άρη, ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη μέχρι σήμερα, αφού τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, η Ένωση παρουσιάστηκε (τουλάχιστον στο πρώτο μέρος) σοβαρή, πειθαρχημένη και αποτελεσματική. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το ροτέισον της Πέμπτης, συνηγορούσαν πως ο τεχνικός της ΑΕΚ ήθελε να διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα και την ίδια ενδεκάδα και στο αυριανό παιχνίδι. Ειδικά, στο αμυντικό σκέλος, η ΑΕΚ έδειξε πολύ πιο ουσιαστική, κράτησε το «μηδέν» και περιόρισε τον Άρη σε μακρινά σουτ, τα οποία ήταν και ο μόνος τρόπος απειλής για την εστία του Αραμπατζή.

Τελικά, φαίνεται πως άλλαξε απόφαση και την ύστατη ώρα επαναφέρει στο βασικό σχήμα τον Μανωλά, που πιθανότατα θα είναι και η μοναδική αλλαγή συγκριτικά με τους έντεκα της περασμένης εβδομάδας. Μάλιστα, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και ο ποδοσφαιριστής που θα αναλάβει προσωπικά τον Σεμπάστιαν Λέτο, που αποτελεί και τον παίκτη-κλειδί του Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα, το 4-3-3 παραμένει, με τους Κοντοέ να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας, αριστερά ο Καράμπελας, με τους Βάργκας, Καφέ και Μάκο να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Όσο για την επίθεση, αριστερά θα παίξει ο Λεονάρντο, δεξιά ο Μπέλεκ και στην κορυφή ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα