Προτιμάει Μπατίστα από Παπαδόπουλο!

13:43 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την ξαφνική παραίτηση Κωτσοβού, χθες βράδυ (ούτε οι παίκτες δεν είχαν την αίσθηση ότι θα προχωρήσει, ο πρώην βοηθός του Βλάχου σε μία τέτοια κίνηση), όλα είναι ανοιχτά για το ποιος θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ το Σάββατο κόντρα στην Κέρκυρα. Ο Ανδρέας Δημητρέλος ακόμα δεν έχει αποφασίσει, κάτι που ωστόσο θα κάνει μέσα στην ημέρα. Πως είναι τα δεδομένα πλέον; Αν δεν προχωρήσει εσπευσμένα η ΑΕΚ στη λύση

Χάβου από σήμερα, τότε ο Ντανιέλ Μπατίστα έγινε από το πρωί το φαβορί για να βρεθεί στη θέση του προπονητή το Σάββατο. Βέβαια, ο Μανωλής Παπαδόπουλος ήταν χθες βράδυ το... φαβορί, όμως τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δείχνει αουτσάιντερ. Ο Δημητρέλος σήμερα φαίνεται να προτιμά τον Μπατίστα, με τον οποίο υπήρξε και συνάντηση (όπως σας ενημερώσαμε το πρωί), από τον Παπαδόπουλο.

Στην κουβέντα που έγινε σήμερα στα Σπάτα μεταξύ του Δημητρέλου και τους προπονητές Ακαδημιών, συζητήθηκαν οικονομικά θέματα (υπήρξε δέσμευση από πλευράς διοίκησης ότι στις 24 του μήνα θα μπουν κάποια χρήματα), λειτουργικά θέματα και πως πρέπει να γίνονται πιο συχνά τέτοιες συζητήσεις μεταξύ διοίκησης και προπονητών. Στο περιθώριο ωστόσο αυτής της συνάντησης, ο Ντανιέλ Μπατίστα ρώτησε τον Δημητρέλο για ποιο λόγο δεν του ζητήθηκε ακόμα να καθίσει αυτός στον πάγκο της ΑΕΚ στο ματς του Σαββάτου, με τον αντιπρόεδρο να του το αφήνει ανοιχτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα