Καπετάνος: Στην ΑΕΚ έπαιζα με κομμένους κοιλιακούς

12:54 4/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τρίτη το βράδυ ο Κώστας Καπετάνος πρόσθεσε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση με την φανέλα της Κλουζ πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Τσάμπιονς Λιγκ με τον επιθετικό να αποκαλύπτει πως όσο αγωνιζόταν στην Ελλάδα είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών και, όπως είπε, για ένα διάστημα έπαιζε με κομμένους κοιλιακούς στην ΑΕΚ

αλλά έσφιγγε τα δόντια και αγωνιζόταν. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως με τις εμφανίσεις του με την Κλουζ δεν επιθυμεί να δώσει απαντήσεις σε κανέναν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παντελής Καπετάνος στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για το γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Η γεύση που αφήνει το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γλυκόπικρη. Οπωσδήποτε είναι χαρά να πετυχαίνεις γκολ κόντρα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, αλλά δεν μπορούσα να το χαρώ, λόγω της ήττας. Πιστεύω πάντως πως ήμασταν καλοί και μπορούσαμε να πάρουμε έστω τον βαθμό".
- Για το αν γνωρίζει ότι τον παρακολουθούν άνθρωποι της Εθνικής Ελλάδας: "Έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο, πιστεύω πως σε παρακολουθούν και ξέρουν τι κάνεις. Αλλά, όταν σε βλέπει όλη η Ευρώπη είναι εύκολο να δουν τι μπορείς να κάνεις".
- Για το ενδιαφέρον γερμανικών ομάδων: "Η αγορά της Ρουμανίας είναι καλή. Έρχονται αρκετοί σκάουτερ από Ιταλία και Γερμανία και βλέπουν πολλούς παίκτες. Την τελευταία στιγμή έμαθα το καλοκαίρι ότι ήρθε πρόταση 2 εκ. ευρώ από το Ανόβερο αλλά ο πρόεδρος δεν ήθελε να με δώσει τότε, καθώς είχαμε στόχο την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".
- Για το ντέρμπι με την Στεάουα: "Έχουμε μείνει λίγο πίσω στο πρωτάθλημα γιατί πρώτος στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το καταφέραμε, αλλά μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα. Όμως δεν χάνω την αισιοδοξία μου γιατί είμαστε ανταγωνιστικοί, ενώ το πρωτάθλημα εδώ παίζεται μέχρι και την τελευταία αγωνιστική".
- Για το αν οι εμφανίσεις του με την Κλουζ αποτελούν μια "απάντηση" για τις ελληνικές ομάδες: "Δεν θέλω να δώσω απάντηση σε κανέναν. Είχα πολλά προβλήματα τραυματισμών στην Ελλάδα. Στην ΑΕΚ έπαιζα ένα χρόνο με κομμένους κοιλιακούς. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τους πόνους, αλλά έσφιγγα τα δόντια και αγωνιζόμουν. Τον τελευταίο χρόνο μόνο δεν μπορούσα να παίξω. Έκανα τις εγχειρήσεις στην Γερμανία και βρήκα τον ρυθμό μου την Ρουμανία. Εδώ είχα λίγα προβλήματα. Όταν έχεις παιχνίδια, τότε έρχονται και τα γκολ".
- Για τα οικονομικά της Κλουζ: "Είναι πολύ καλά τα οικονομικά της ομάδας. Οι πληρωμές είναι στην ώρα τους ενώ και τα πριμ είναι αρκετά μεγάλα".
- Για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: "Ούτε μισή ευκαιρία δεν πήρε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην Ελλάδα. Μάλιστα έχω έναν συμπαίκτη εδώ που αγωνιζόταν στην Σάλκε και παραξενεύτηκε που δεν είχε πολλές συμμετοχές στον Ολυμπιακό ο Κυριάκος".

Keywords
Τυχαία Θέματα