Προτιμά Μέσι ο Ρονάλντο

18:08 17/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος, έχοντας υπάρξει κι αυτός ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη στα ντουζένια του, έχει κάθε δικαίωμα να εκφράσει άποψη ως προς το ποιος είναι ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή, ο Μέσι ή ο Κριστιάνο. Και η ετυμηγορία του έδειξε Αργεντινή.

«Ο Μέσι είναι λίγο ανώτερος από τον Κριστιάνο» ανέφερε το «φαινόμενο». «Τον προτιμώ γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να συναρπάσει περισσότερο, που δείχνει περισσότερη δημιουργικότητα, παρότι προέρχεται από μια χώρα που είναι η μεγάλη αντίπαλος της Βραζιλίας» πρόσθεσε ο Ρονάλντο.

Ο 35χρονος, πλέον, Βραζιλιάνος

μίλησε και για το μεγάλο ταλέντο της «Σελεσάο», τον Νεϊμάρ:
«Νομίζω ότι ο Νεϊμάρ έχει κι άλλο στάδιο εξέλιξης να περάσει μέχρι να μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη και να θριαμβεύσει».

Όσον αφορά το Μουντιάλ του 2014 που θα διεξαχθεί στην πατρίδα του, ο Ρονάλντο φάνηκε αισιόδοξος για το τι μπορεί να επιτύχει η εθνική Βραζιλίας: «Έχουμε σπουδαία ταλέντα, τον Νεϊμάρ και τον Πάτο καθώς και τον Τιάγκο Σίλβα που είναι εξαιρετικός αμυντικός. Επίσης υπάρχουν ο Γκάνσο και ο Όσκαρ. Έχουμε πολύ νεανική ομάδα, όμως όλοι οι παίκτες αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και αυτό μας δίνει ελπίδες για κάτι καλό».

Keywords
Τυχαία Θέματα