Πρωτιά για Ουντινέζε, γκέλα για Μίλαν

17:56 11/12/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΛΙΑΡΙ- ΠΑΡΜΑ: 0-0
Γήπεδο: Σεντ Ελία
Ισόπαλες χωρίς τέρματα έμειναν Κάλιαρι και Πάρμα και μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας, παραμένοντας στη μέση της βαθμολογίας.
Η Κάλιαρι είχε την υπεροχή του αγώνα σε όλο το πρώτο μέρος και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 40ο λεπτό. Ο Κόσου έκανε τη σέντρα, ο Λαριβέι έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησες στο δοκάρι του Μιράντε κι έτσι έμεινε το 0-0.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ κακός και οι δύο ομάδες φάνηκαν πως συμβιβάστηκαν

με τον βαθμό της ισοπαλίας.
ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πιζάνο, Κανίνι, Αριάουντο, Αγκοστίνι, Κόντι (24' Έκνταλ), Ναϊνγκολάν, Κόσου, Μπιοντίνι (86' Περίκο), Λαριβέι (63' Ριμπέιρο), Ιμπαρμπό.
ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Τζακάρντο (56' Σαντακρότσε), Παλέτα, Λουκαρέλι, Γκόμπι, Μορόνε, Βαλιάνι, Μπιαμπιανί, Γκαλόπα, Τζιοβίνκο (21' Παλαντίνο, 77' Μοντέστο), Φλοκάρι.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΚΙΕΒΟ: 2-1
Γήπεδο: Φρίουλι
Στην κορυφή βρέθηκε η Ουντινέζε, η οποία πέτυχε την 3η της συνεχόμενη νίκη με 2-1 κόντρα στην Κιέβο κι εκμεταλλεύθηκε το στραβοπάτημα της Μίλαν.
Η Κιέβο απείλησε στο πρώτο μόλις λεπτό ε τον Λουσιάνο να αναγκάζει τον Χαντάνοβιτς σε όμορφη επέμβαση, ενώ στο 22ο λεπτό και πάλι ο Λουσιάνο αστόχησε από καλή θέση. Η πρώτη καλή φάση για την Ουντινέζε ήταν ένα διαγώνιο σουτ του Ασαμόα στο 32ο λεπτό, το οποίο πέρασε λίγο άουτ.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 67ο λεπτό. Ο Ίσλα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αντόνιο Ντι Νατάλε έκανε το 1-0 με εύκολο τρόπο μέσα από την περιοχή. Από εκεί και πέρα η Κιέβνο κατέρρευσε και η Ουντινέζε καθάρισε το ματς στο 79', με τον Μπάστα να κάνει το 2-0. Η Κιέβο κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 83' με τον Παλόσκι.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Μπενατιά. Ντανιλο, Έκστραντ, Ίσλα (89' Ντουμπάι), Μπαντού, Μπάστα, Ασαμόα, Αρμέρο, Φλόρες (72' Αμπντί), Ντι Νατάλε.
ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Φρέι, Σέζαρ, Αντρεόλι, Ντραμέ, Χετεμάι (90' Βάτσεκ), Λουσιάνο, Σαμάρκο (71' Παλόσκι), Μπράντλεϊ, Πελισιέ, Θερό (86' Μοσκαρντέλι).

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΜΙΛΑΝ: 2-2
Γήπεδο: Ρανάτο Νταλ'Αρα
Στο 2-2 κόλλησε η Μίλαν στο «Ρενάτο Νταλ'Άρα» κόντρα στη Μπολόνια και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη.
Η Μίλαν προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο η Μπολόνια την αιφνιδίασε στο 12' και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ντιαμάνιτ έκανε την κάθετη στον Ντι Βάιο, ο οποίος έσπασε το τεχνητό οφσάιντ της Μίλαν και νίκησε τον Αμέλια σε τετ α τετ. η Μίλαν ανέβασε την απόδοσή της στη συνέχεια και έφτασε στην ισοφάριση στο 16ο λεπτό με τον Κλάρενς Σέεντορφ. Η Μπίλαν είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 29' σε σουτ του Μπόατενγκ, αλλά ο Ζιλέ κράτησε όρθια την ομάδα του απομακρύνοντας σε κόρνερ.
Η Μπολόνια είχε δοκάρι με τον Μάρκο Ντι Βάιο στο 47ο λεπτό, ωστόσο η Μίλαν ισοφάρισε με το πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο 72'. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο ίδιος ο Σουηδός από τον Ράτζι. Ωστόσο η απάντηση της

Keywords
Τυχαία Θέματα