«Πρώτη» στην Κατερίνη

23:43 21/5/2012 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη της γνωριμία με το νέο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης, όπου τις επόμενες ημέρες θα υποδεχθεί το Ισραήλ, τη Σλοβακία και την Ισπανία, είχε σήμερα η εθνική ανδρών που ξεκινάει στην πόλη της Πιερίας το φετινό της «ταξίδι» στο Ευρωπαϊκό Λιγκ.

Ο Αλέκος Λεώνης και ο Σωτήρης Δρίκος ετοιμάζουν τα πλάνα τους για το πρώτο τουρνουά, έχοντας στη διάθεσή τους 14 παίκτες (Τετάρτη βράδυ θα ανακοινωθεί η 12άδα των αγώνων). Στο μεταξύ, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας προγραμματίζει επισκέψεις της

Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου με μέλη της «γαλανόλευκης» σε Δημοτικά Σχολεία της Κατερίνης και στη Μέριμνα Παιδιού.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 22 Μαΐου 2012, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, συνοδευόμενη από παίκτες της εθνικής, θα μεταβεί στις 12 το μεσημέρι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, στις 12:30 στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης και στις 13:00 στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, προκειμένου οι παίκτες να γνωριστούν με τους μικρούς μαθητές, να τους μιλήσουν για τον αθλητισμό και να τους προσκαλέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα