Πρώτη... χαρά για Εργοτέλη στη Κρήτη

19:34 21/12/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ)

Ένα πολύ όμορφο γκολ του Μοάμεντ Γιουσούφ ήταν αρκετό για να δώσει στον Εργοτέλη μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τη κρητική ομάδα να κερδίζει για πρώτη φορά φέτος στο Παγκρήτιο και να επιστρέφει στις επιτυχίες

μετά από δέκα αγωνιστικές.
Στο 9ο λεπτό ο εξτρέμ Γιουσούφ με προσωπική ενέργεια και τρομερό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη για το 1-0 του Εργοτέλη. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο αλλά ο ΠΑΣ δεν είχε παίκτη, πλην του Τσάβες, για να απειλήσει.
Ο Αργεντινός έχασε την ευκαιρία του 24', μόνο που ήταν η μοναδική των φιλοξενούμενων σε όλο το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε αφού ο Εργοτέλης ήταν καλά οργανωμένος από τη μέση και πίσω.
Ο Μπουρσέλης απείλησε δις, για λογαριασμό του Εργοτέλη, μέχρι το 70' όταν και οι Γιαννιώτες άρχισαν να κλείνουν τους γηπεδούχους στα καρέ του. Σαπαλίδης (71') και Κοροβέσης (76') παρόλα αυτά δεν βρήκαν στόχο όταν ήταν σε θέση βολής, ενώ ο Καβουσάκης έκανε την επέμβαση του αγώνα στο 92' και ο ΠΑΣ προσγειώθηκε απότομα μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ. Αντίθετα ο Εργοτέλης πήρε οξυγόνο με την πρώτη εντός έδρας νίκη του.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Φιντέλεφ, Γκέντσογλου, Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Ρέντζας, Μπογκντάνοφ (56' Μπουρσέλης), Γιουσούφ, Παμλίδης (70' 'Αλαν)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Ντάσιος, Μιχαήλ, Στρούνα (73' Ναδάλες), Λίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες, Αυγενικού (46' Κοροβέσης), Ακόστα (58' Σαπαλίδης), Ίλιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα