Προτεραιότητα ο Λάζοβιτς για την ΑΕΚ

09:29 9/5/2014 - Πηγή: AEK365

Προτεραιότητα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ αποτελεί ο Ντάνκο Λάζοβιτς με τους ανθρώπους της Ένωσης να σκοπεύουν σύντομα να προχωρήσουν τη μεταγραφή σε επίσημο επίπεδο. Ήδη κάποιες κουβέντες έχουν γίνει, ο παίκτης δείχνει θετικός στην προοπτική να έρθει στην Αθήνα για την ΑΕΚ, το κασέ του είναι στα μέτρα του Δικεφάλου και όλα φαίνεται να παίρνουν το

δρόμο τους. Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό δημοσίευμα της "ΩΡΑΣ" για τον επιθετικό της Παρτιζάν:
"Ο Ντάνκο Λάζοβιτς έχει μπει για τα καλά στην... καθημερινότητα των ανθρώπων της ΑΕΚ, μιας και ο Σέρβος επιθετικός αποτελεί προτεραιότητα για την «Ένωση» σε ότι έχει να κάνει με τις κινήσεις που θα γίνουν στα μεταγραφικά. Ο «Δικέφαλος» έχει πειστεί πως ο 31χρονος σταρ είναι μια περίπτωση που αξίζει να «κυνηγήσουν» και αυτός είναι και ο λόγος που ήδη έχει ανοίξει γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Η αίσθηση που έχει προκύψει μετά τις επαφές που έχουν γίνει είναι πως και ο ίδιος ο παίκτης εξετάζει σοβαρά την προοπτική της ΑΕΚ, γι' αυτό και όπως διαβάσατε χθες έχει φροντίσει να ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν στους «κιτρινόμαυρους», στο νέο γήπεδο αλλά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Από τη στιγμή που το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι ιδιαίτερα θετικό, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να προχωρήσει την υπόθεση και σε επίσημο πλέον επίπεδο, προκειμένου να ξεκαθαριστεί αν μπορεί να γίνει η μεγάλη μεταγραφή. Το κασέ του Σέρβου είναι στα μέτρα της ΑΕΚ και στο προσεχές διάστημα η «Ένωση» θα κάνει την κίνησή της για τον Λάζοβιτς, με τις πιθανότητες να τελειώσει θετικά το «deal» να είναι αρκετές.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, αποκτώντας τουλάχιστον έναν παίκτη-«κολόνα» σε κάθε μία, με περιπτώσεις από την Αργεντινή, την Ελλάδα αλλά και χώρες της Ευρώπης, να περνούν από «κόσκινο». Στην Αργεντινή η «Ένωση» αναζητά παίκτες εξελίξιμους, προσιτούς οικονομικά και ταλαντούχους, ώστε να δει αν μπορεί να προκύψει από εκεί κάποιο «λαβράκι», με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές να τσεκάρονται το τελευταίο διάστημα από τους Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο και Δέλλα.

Από την ελληνική αγορά υπάρχει πάντα το όνομα του Κουρμπέλη, που θα έρθει σε πρώτο πλάνο μετά τα πλέι οφ, ενώ για τη θέση του αριστερού μπακ, που δεδομένα θα υπάρξει ενίσχυση, πέραν του Κοροβέση εξετάζονται και περιπτώσεις παικτών από την ξένη αγορά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, προτεραιότητα για την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή είναι ο Λάζοβιτς, γι' αυτό και οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού θέλουν πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με αυτή την υπόθεση και μετά να προχωρήσουν τις υπόλοιπες, που υπάρχουν στην ατζέντα".

Keywords
Τυχαία Θέματα