Προτεραιότητα για Καραλή η ΑΕΚ

19:35 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του Γιάννη Καραλή εξέφρασε ο Λεβαδειακός. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός παραμένει χωρίς ομάδα, ωστόσο, στην κρούση που δέχθηκε από τους Βοιωτούς έκανε γνωστό πως έχει ως πρώτη επιλογή την ΑΕΚ, αλλά αν μέχρι την Παρασκευή δεν τον προσεγγίσει η Ένωση, τότε το Σάββατο, όταν και λήγουν ανεπίσημα οι μεταγραφές για τους ελεύθερους παίκτες, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου και της Καβάλας θα μεταβεί στην Λιβαδειά

για τις τελικές συζητήσεις. Ενδιαφέρον έχει εκφράσει για τον παίκτη και ο Πανσερραϊκός.

Για τον Καραλή, το να αγωνιστεί στην ΑΕΚ είναι ένα όνειρο και μία μεγάλη ευκαιρία. Γι' αυτό και έχει ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, κατανοώντας το οικονομικό πρόβλημα που έχει η ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Λεβαδειακός θέλει να ενισχυθεί και στα μετόπισθεν και ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στα υπόψη, είναι ο Ντούγκλας Φερέιρα ή αλλιώς Ντουγκλάο. Ο 25χρονος αμυντικός μπορεί να μεταγράφηκε στα τέλη Αυγούστου στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό της Μπράγκα, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με την νέα του ομάδα, καθώς δεν έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην κατοχή του για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. Έτσι, οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση δανεισμού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα