Πρότεινε Κατσουράνη ο Βρύζας

08:47 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "GOAL NEWS" αναφέρει πως στην πρόσφατη σύσκεψη κορυφής που έγινε στον ΠΑΟΚ με θέμα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου ο Ζήσης Βρύζας εισηγήθηκε την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη.
Μετά την απομάκρυνση του από τον Παναθηναϊκό, ο έμπειρος μέσος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εκτιμά πως μπορεί να βοηθήσει

και ανασταλτικά και δημιουργικά.
Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, τάχθηκε κατά της απόκτησης του Κατσουράνη θεωρώντας πως δεν θα καταφέρει να βρει χημεία με τους υπόλοιπους μέσους του ΠΑΟΚ τον Λάζαρ, τον Φωτάκη, τον Πάμπλο Γκαρσία και επιπλέον υπάρχουν στο ρόστερ και μέσοι σε πιο νεαρή ηλικία όπως ο Πέλκας και ο Κάτσε.
Ο Δώνης προτιμά να αποκτηθούν δυο μεσοεπιθετικοί και να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Φωτάκη παρά να αποκτηθεί ο Κατσουράνης και επιπλέον ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει τον Ιανουάριο έναν καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό και όχι έναν ποδοσφαιριστή που παίζει και κεντρικός αμυντικός όπως είναι ο Έλληνας μέσος.

Η κατάληξη της υπόθεσης θα δείξει πόσο ισχυρός είναι στον ΠΑΟΚ ο Ζήσης Βρύζας ή αν πλέον το κουμάντο κάνει ο στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, ο Ζέρμαν Τσιστιακόφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα