«Πρωτάθλημα για τον κόσμο της ΑΕΚ»

22:46 12/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μέσα σε πελάγη ευτυχία έπλεαν τα κορίτσια της ΑΕΚ όχι μόνο για την επιβλητική νίκη της γυναικείας ομάδας μέσα στο Μετς επί του Παναθηναϊκού, αλλά για την σχέση που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν με τους οπαδούς της Ένωσης. Έτσι μετά την αποθέωση που γνώρισαν από αυτούς μίλησαν στο aek365.gr και έδωσαν υπόσχεση πως θα διατηρήσουν χαμηλούς τόνους για να καταφέρουν να

φέρουν το Πρωτάθλημα στον σύλλογο και να δώσουν χαρά σε αυτό τον υπέροχο κόσμο.

Κάταλιν Κις:

«Πιστεύω πως είχαν μελετήσει καλά το παιχνίδι μας, για αυτό και δυσκολευτήκαμε σε αρκετά σημεία. Ίσως βέβαια σε αυτό να οφείλεται και η κούραση που είχαμε από τα συνεχόμενα παιχνίδια που δώσαμε μέσα σε αυτές τις μέρες. Βέβαια το ότι κερδίσαμε 3-0 σετ μας ευχαριστεί και αν είναι έτσι να παίρνουμε τέτοιες νίκες σίγουρα είμαστε ευχαριστημένες όλες». Η έμπειρη αθλήτρια της ΑΕΚ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την υποδοχή που επεφύλαξε ο κόσμος της ομάδας μετά τη νίκη. «Αυτός ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Είναι συνέχεια κοντά μας κι αυτό που έκανε σήμερα μας άρεσε πάρα πολύ, δείχνει πως είναι συνεχώς κοντά μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνουμε καλύτερες και να τους δώσουμε μεγαλύτερη χαρά με έναν ή και περισσότερους τίτλους».

Αθηνά Παπαφωτίου:

«Δε νομίζω πως παίξαμε καλά σήμερα, είναι σίγουρο πως μπορούμε να αποδώσουμε καλύτερα, ωστόσο αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για να συνεχίσουμε το απόλυτο στο Πρωτάθλημα. Ο κόσμος μας δημιούργησε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, είμαστε πολύ χαρούμενες που τους έχουμε δίπλα μας και στα εντός και στα εκτός έδρας, όπως αποδείχτηκε σήμερα και προχωράμε για να γίνουμε καλύτερες».

Χαρά Σάκκουλα:

«Είμαστε ευτυχισμένες για τη νίκη, βέβαια ξέραμε πως θα βρούμε εχθρικό κλίμα στο Μετς, αλλά δεν επηρεαστήκαμε γιατί κι εμείς με την σειρά μας είχαμε στο νου μας τον δικό μας κόσμο, στον οποίο θέλαμε να δώσουμε χαρά με τη νίκη. Και στο τέλος τα καταφέραμε». Η αρχηγός της ΑΕΚ για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος είπε: «Τον κόσμο μας τον λατρεύουμε και τον ευχαριστούμε για την στίξη που μας δίνουν με την παρουσία τους. Θέλω να του πω πως πλέον θα συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια και θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο, ώστε με συγκέντρωση να τους χαρίσουμε κάποιον τίτλο και να τους δώσουμε μεγαλύτερη χαρά».

Σόνια Μπορόβιντσεκ

«Ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε σήμερα. Η παρουσία του κόσμου και τα συνθήματα μας δημιούργησαν ακόμα μεγαλύτερη χαρά για τη νίκη μας επί του Παναθηναϊκού. Παρόλο που δεν παίξαμε καλά το αποτέλεσμα μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε φέτος να τα καταφέρουμε και να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Πλέον κοιτάμε μόνο τα επόμενα παιχνίδια με σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους».

Keywords
Τυχαία Θέματα