Αντίστροφη μέτρηση 10 ημερών!

21:40 12/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η πληροφόρηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει ότι ούτε σήμερα έφτασαν χρήματα από τον Νίκο Νοτιά. Η ίδια πληροφόρηση αναφέρει ότι το «καθαρό» ποσό από τις εισπράξεις του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι στις 60.000 ευρώ. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει θετικό νέο για το (μεγάλο) πρόβλημα της ΑΕΚ, που δεν είναι άλλο από το οικονομικό.

Οι παίκτες περιμένουν χρήματα αυτήν την εβδομάδα. Ποσά που να τους ικανοποιούν και όχι να τους «εκθέτουν» ως ανθρώπους και

ως επαγγελματίες. Διότι έχουν διαμηνύσει (με κάθε τρόπο) ότι μικρά ποσά δεν θα είναι ικανά να τους καλύψουν, την στιγμή που είναι απλήρωτοι 6-10 μήνες και συνεχίζουν να κάνουν υπομονή γα το καλό της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες του aek365.gr αναφέρουν, ότι εντός των αποδυτηρίων οι συζητήσεις για το οικονομικό είναι έντονες και τελευταία έθεσαν το όριο της υπομονής μέχρι και το τελευταίο ματς της χρονιάς. Δηλαδή, στις 22 Δεκεμβρίου στο εκτός έδρας ματς με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδος. Μέχρι τότε οι ποδοσφαιριστές θα περιμένουν χειροπιαστά πράγματα από την διοίκηση. Όχι υποσχέσεις, όχι λόγια, όχι ανακοινώσεις.

Από εκεί και πέρα, αν οι παίκτες δεν έχουν ικανοποιηθεί από όσα θα έχουν δει στους λογαριασμούς τους, ο καθένας τους θα κινηθεί ξεχωριστά ως επαγγελματίας μετά την άδεια για τις γιορτές. Οι περισσότεροι έχουν βάλει την ΑΕΚ πάνω από όλα, την έχουν πρώτη στην βαθμολογία, αλλά η υπομονή κάποια στιγμή τελειώνει για εργαζόμενους που δεν πληρώνονται. Και τα σενάρια δεν είναι… θετικά για την ομάδα.

Η ΑΕΚ είναι σε κρίσιμο σημείο, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, η διορία των παικτών τελειώνει και ο σύλλογος καλείται να βρει λύση για την βιωσιμότητα του. Ιδιοκτησία και διοίκηση έχουν την ευθύνη για όλα και ΠΡΕΠΕΙ να κρατήσουν την ΑΕΚ ζωντανή…

Keywords
Τυχαία Θέματα