Πρόταση στη Φενέρ για τον Στοχ

11:28 28/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση στη Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ, όπως αποκαλύπτει ο τουρκικός Τύπος. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα τονίζουν πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταθέσει διπλή πρόταση στη διοίκηση της τουρκικής ομάδας. Η πρώτη προβλέπει τον δανεισμό του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς τα δυο εκατομμύρια ευρώ.
Η δεύτερη πρόταση του ΠΑΟΚ

προβλέπει άμεση αγορά του παίκτη, έναντι δυο εκατομμυρίων ευρώ. Η τουρκική ομάδα, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, θέλει να μειώσει τον αριθμό των ξένων παικτών από τους 13 που αριθμεί τώρα το ρόστερ της, στους οκτώ. Στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών βρίσκεται και ο Στοχ, ο οποίος φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στον ΠΑΟΚ.
Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ περιμένει τις εξελίξεις και στο θέμα του Χουάν Ινσαουράλδε. Ο μάνατζερ του Αργεντινού αμυντικού, Μάρτιν Γκουαντισένιο υπογράμμισε στην εφημερίδα «Metrosport», πως ο πελάτης του θέλει να μείνει στην Τούμπα.
Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Ο Χουάν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Εξαρτάται, όμως, και από τον ΠΑΟΚ. Αυτός θα αποφασίσει τι πρόκειται να γίνει στο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα