Ο Κορδέρο πρότεινε τον Όσκαρ Ντίαζ!

09:36 28/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ένας παίκτης που εξετάζεται από την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα είναι ο Όσκαρ Ντίαζ, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Αλμερία, που αγωνίζεται κυρίως στα άκρα. Ο 29χρονος άσος μένει ελεύθερος και το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί, με την ΑΕΚ να εξετάζει και την περίπτωσή του για την ενίσχυση κυρίως του αριστερού άκρου της επίθεσης.
Το. περίεργο της ιστορίας είναι πως τον παίκτη πρότεινε στον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Μιγκέλ Κορδέρο, που τον γνωρίζει

από την Ισπανία! Ο Κορδέρο έθεσε υπόψιν του ηγέτη της ΑΕΚ τον Όσκαρ Ντίαζ, χαρακτηρίζοντάς τον μια πολύ καλή περίπτωση και παίκτη που ο ίδιος γνωρίζει καλά και εκτιμά ιδιαίτερα. Πάντως στην υπόθεση ενδέχεται να έχει εμπλοκή (σ. σ. λόγω Κορδέρο) και ο μάνατζερ, Βασίλης Τσιάρτας, που το τελευταίο διάστημα αυτοπροτάθηκε στην ΑΕΚ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, με την «Ένωσης» όμως να επιλέγει τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για το εν λόγω πόστο.
Στην ΑΕΚ πάντως θα περιμένουν και τις τελικές εισηγήσεις του «Μίλο» προτού προχωρήσουν με την υπόθεση του Όσκαρ Ντίαζ, μιας και ο Σέρβος έχει έτοιμη λίστα με παίκτες για κάθε θέση που αναζητά ενίσχυση η «Ένωση», θέτοντας υπόψιν μάλιστα των «Τίγρη» και «Ντούσκο» ήδη τα πρώτα ονόματα.

Πηγή: ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα