«Πρόταση μόνο η Γαλατά για Γκαργκάνο»

21:52 3/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Λιμάνι δήλωναν -όπως σας μεταφέραμε από νωρίς το μεσημέρι- άγνοια για τα περί Βάλτερ Γκαργκάνο παρά την παρουσία του προέδρου της Νάπολι στην Ελλάδα και την ίδια στιγμή από την Ιταλία διαρρέεται πως η μόνη πρόταση που υπάρχει για τον διεθνή άσο, που ήταν δανεικός στην Ίντερ, είναι από την Γαλατά και είναι και αρκετά καλή. Οι Ναπολιτάνοι συζητούν κυρίως για την παραχώρησή του ζητώντας 5 εκατ. ευρώ.

Η Ίντερ που είχε το δικαίωμα ενεργοποίησης οψιόν αγοράς θέλησε να

κατεβάσει τα χρήματα στα 4 όμως η Νάπολι δεν το δέχθηκε. Βασικός της στόχος είναι να πουλήσει τον παίκτη στα χρήματα που θέλει και όχι να τον δώσει δανεικό. Για τον δανεισμό του θα πρέπει να μπουν ειδικές προϋποθέσεις που να την καλύπτουν. Όπερ σημαίνει πως στην δεδομένη χρονική στιγμή το πάνω χέρι το έχουν οι Τούρκοι.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Στην Ιταλία θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο για έναν παίκτη όπως ο Βάλτερ Γκαργκάνο να κλείσει στην ελληνική ομάδα και ειδικά από την στιγμή που η Νάπολι έχει ως κύριά της επιδίωξη να πάρει φέτος το καλοκαίρι 5 εκατ. ευρώ από τον 28χρονο διεθνή μέσο. Το σίγουρο πως είναι πως οι Τούρκοι έχουν συλλόγους που έχουν διαθέσεις για άκρως ανεβασμένες προσφορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα