Πρώτα Βρέμη μετά Φάληρο για Ντόρτμουντ

10:40 14/10/2011 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 9η αγωνιστική

Οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχουν περιθώριο να σκεφτούν το κρίσιμο ματς της Τετάρτης στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ καθώς προηγείται δύσκολο παιχνίδι στην Βρέμη κόντρα στην Βέρντερ. Ο Γιούργκεν Κλοπ φιλοδοξεί να δει την ομάδα του να συνεχίσει το σερί των δυο νικών που έχει στο πρωτάθλημα με την πρωταθλήτρια Γερμανίας να μην υπολογίζει στους

τραυματίες Σμέλτσερ και Κοχ. Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο βασικό αλλά χωρίς τους τιμωρημένους Βίζε, Αρναούτοβιτς και τον τραυματία Μπορόφσκι, η Βέρντερ Βρέμης θέλει την νίκη για να ισοβαθμήσει έστω και για ένα βράδυ με την Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή.

Η πρωτοπόρος Μπάγερν, λίγο πριν ταξιδέψει στην Νάπολι, υποδέχεται την Χέρτα Βερολίνου και θέλει νίκη μετά το 0-0 κόντρα στην Χόφενχαϊμ την περασμένη αγωνιστική. Όλιτς και Μπρένο δεν υπολογίζονται από τον Γιούπ Χάινκες.

Στις 8 πρώτες αγωνιστικές τις εντυπώσεις έχει κερδίσει η Γκλάντμπαχ που βρίσκεται στην δεύτερη θέση και θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται εκεί και μετά την 9η αγωνιστική όπου υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Για τους γηπεδούχους εκτός μάχης είναι ο Ντε Καμάργκο ενώ για την Λεβερκούζεν οι Μπαρνέτα, Ρενάτο, Ορτέγκα, Άντλερ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Bundesliga Παρασκευή 14/10/2011 Βέρντερ Βρέμης-Μπορούσια Ντόρτμουντ (21:30) Σάββατο 15/10/2011 (16:30) Μπάγερν Μονάχου-Χέρτα Βερολίνου Μάιντς-Άουγκσμπουργκ Στουτγκάρδη-Χόφενχαϊμ Βόλφσμπουργκ-Νυρεμβέργη Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν Σάλκε-Κολωνία (19:30) Κυριακή 15/10/2011 Φράιμπουργκ-Αμβούργο (16:30) Κολωνία-Ανόβερο (18:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα