GP Αυστραλίας: Ο Στόνερ ταχύτερος στο 2ο σκέλος ελεύθερων δοκιμών

Ακόμα μία πρώτη θέση για τον Κέισι Στόνερ στις ελεύθερες δοκιμές του αυστραλιανού GP, με τον αναβάτη της Honda να γράφει τον ταχύτερο χρόνο και στην απογευματινή περίοδο της Παρασκευής (14/10).

Ο καλύτερος γύρος του ήταν στο 1:30.535, δηλαδή κατά ένα δέκατος πιο αργός από τον αντίστοιχο πρωινό - παρόλα αυτά η διαφορά του από τον δεύτερο ήταν ακόμα μεγαλύτερη, στα 0,377".

Σε αυτή τη θέση βρέθηκε αυτή τη φορά ο Μάρκο Σιμοντσέλι,

καθώς ο Χόρχε Λορένθο της Yamaha ήταν δύο δέκατα πιο αργός από τον αναβάτη της Gresini και συνολικά πέντε από τον Στόνερ, μένοντας τρίτος στην κατάταξη.

Ακολούθησε ο ομόσταβλός του Μπεν Σπιζ στην τέταρτη θέση, μία πάνω από τον Ντάνι Πεντρόσα, ο οποίος έμεινε ξανά ένα δευτερόλεπτο εκτός ρυθμού.

Πολύ καλή απόδοση είχε ο Χιρόσι Αογιάμα, παίρνοντας την έκτη θέση, ενώ έβδομος ήταν ο Ράντι ντε Πουνιέ της δορυφορικής Pramac Ducati. Αντίθετα και οι δύο εργοστασιακές μοτοσικλέτες του ιταλικού εργοστασίου έμειναν εκτός 10αδας, με τον Νίκι Χέιντεν να είναι 11ος και τον Βαλεντίνο Ρόσι 13ος.

Στην όγδοη θέση βρέθηκε ο Αλβαρο Μπαουτίστα της Suzuki, αφήνοντας πίσω του τον Κόλιν Εντουαρντς της Tech 3 Yamaha και τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο της Honda, οι οποίοι έκλεισαν το top 10.

Η μοναδική πτώση του 45λεπτου αφορούσε τον Σιμοντσέλι, ο οποίος έπεσε από τη μοτοσικλέτα του στην στροφή 10, όπως είχε συμβεί και στο πρώτο σκέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα