Πρόσκληση της ΑΕΚ σε οπαδούς

20:36 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα σκάκι της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως στο πλαίσιο της πολιτιστικής ανάπτυξης της Νέας Φιλαδέλφειας έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον Δήμο, μαθήματα σκακιού:

Αναλυτικά:

«Φίλες και Φίλοι,

Στο πλαίσιο της πολιτιστικής ανάπτυξης του τόπου μας, το Σκακιστικό Τμήμα Α.Ε.Κ. σε συνεργασία με το Δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, διοργανώνει στο εντευκτήριο του μαθήματα σκακιού, δραστηριότητα αντίστοιχη με αυτή που πραγματοποιείται σε πολλά άλλα σωματεία και δήμους της χώρας μας.

Όλοι ξέρουμε ότι το σκάκι δεν είναι απλώς ένα μέσο ψυχαγωγίας. Τα οφέλη που αποκομίζει το άτομο που ασχολείται με το σκάκι είναι πολλά και σημαντικά. Αύξηση της παρατηρητικότητας, ορθό συλλογισμό, καλή μνήμη, μεθοδικότητα, υπομονή κ.α.

Τα μαθήματα (1,5 ώρα την εβδομάδα) αρχίζουν τον Οκτώβριο και τελειώνουν τον Ιούνιο. Το παιδί θα μάθει κινήσεις, καταγραφή κινήσεων, βασικά ματ, συνδυασμούς, πρακτική παρτίδων, σχέδιο κ.α. Παράλληλα, στη χρονική αυτή περίοδο θα γίνουν και σκακιστικές εκδηλώσεις στις οποίες μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα παιδιά τα οποία θα συμμετάσχουν στα προγράμματα προπονήσεων. Μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το:

* Σχολικό Κύπελλο Αττικής το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας

* Προκριματικά Προεφήβων - Κορασίδων Αττικής για τα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα τα οποία διοργανώνονται από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

* Παιδικά τουρνουά

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους:

κ. Γιάννη Παντελίδη ( Τηλ. 6947445702 )

κ. Γιάννη Βραϊμακη ( Τηλ. 6972010471 )

Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Χρήστος Πιλάλης».

Keywords
Τυχαία Θέματα