«Κλείστε τα στόματα και να δουλέψουμε»

20:36 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο. Ο Νίκος Κωστένογλου μια ημέρα μετά την νέα ήττα από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, ήθελε να μιλήσει στους παίκτες του με σκληρό τρόπο για να τους δείξει την σοβαρότητα της κατάστασης μετά το χθεσινό (νέο) αρνητικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες τα… άκουσαν από τον «Κωστέ», μα περισσότεροι οι Κώστας Μανωλάς και Νίκος Καράμπελας που ήταν κάκιστοι στο

Ηράκλειο (όχι και οι μοναδικοί πάντως). Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους δύο Ελληνες παίκτες για την αγωνιστική συμπεριφορά τους και τα λάθη τους στο Ηράκλειο που στοίχισαν στην ομάδα.

Ο «Κωστέ» έκανε παρατηρήσεις και στην υπόλοιπη ομάδα στα αποδυτήρια τονίζοντας «Κάναμε πολλά λάθη στο ματς και τα πληρώσαμε. Χρόνος δεν υπάρχει και έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Αρη. Ένα πολύ δύσκολο ματς. Εκεί απαγορεύεται να κάνουμε τα ίδια λάθη και δεν πρέπει να τα ξανακάνουμε. Πρέπει αγώνα με τον αγώνα να βελτιωνόμαστε, να γίνεστε καλύτεροι. Για αυτό κλείνουμε όλοι τα στόματα και θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Αυτοί είμαστε και θα γίνουμε καλύτεροι. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε στην ΑΕΚ και τέτοια αποτελέσματα και εμφανίσεις πρέπει να σταματήσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα