Προσγείωση για τη Λεβάντε

23:03 11/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 33η αγωνιστική

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Λος Κάρμενες

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι Γρανάδα και Μπιλμπάο αναδείχθηκαν ισόπαλες, 2-2 με τους Βάσκους να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Χάιμε Ρομέρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 37' όμως ο σκόρερ αποβλήθηκε

όταν ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ιραόλα με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Γιορέντε το εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο η Γρανάδα μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος και στο 57' είχε δοκάρι με τον Χάβι Μαρτίνεθ ενώ στο 69' ο Σικέιρα μόνος του απέναντι στον Ιραϊθόθ δεν μπόρεσε να τον πλασάρει. Τελικά η πίεση απέδωσε με τον Χέιχο να γράφει στο 73' το 2-0. Η Μπιλμπάο όμως κατάφερε να μειώσει με τον Γιορέντε στο 81' και έξι λεπτά μετά ισοφάρισε με τον Σουσαέτα.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Νιόμ, Ινίγκο Λόπεθ, Μπόρχα Γκόμεθ, Σικέιρα, Μοϊσές Ουρτάδο, Μικέλ Ρίκο, Χάιμε Ρομέρο, Ούτσε, Μάρτινς (82'Άμπελ), Ιγκάλο (62'Χέιχο)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Χάβι Μαρτίνεθ, Αμορεμπιέτα (75'Γκαμπιλόντο), Αουρτενέτσε (49'Ιμπάι Γκόμεθ), Ιτουράσπε, Ερέρα (60'Τοκέρο), Ντε Μάρκος, Σουσαέτα, Γιορέντε, Μουνιαΐν.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ελ Μολινόν

Μεγάλο ματς στο Χιχόν όπου η τοπική Σπόρτινγκ με εκπληκτική ανατροπή νίκησε 3-2 την Λεβάντε και ελπίζει σε παραμονή. Πολύ καλός ο ρυθμός στο πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 16ο λεπτό με κεφαλιά του Βάλντο. Μόλις έξι λεπτά μετά ο Τρέχο πέρασε τον Χουανφράν και με σουτ έγραψε το 1-1. Η Λεβάντε μπήκε πού δυνατά στην επανάληψη με τον Κονέ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 52' αλλά να σκοράρει δέκα λεπτά μετά. Η Σπόρτινγ είχε όμως και πάλι την απάντηση καθώς ισοφάρισε στο 75' με πολύ ωραίο σουτ του Λόρα. Η ομάδα του Κλεμέντε δεν σταμάτησε και πίεσε. Η πίεση της απέφερε καρπούς στο 84' με τον Σανγκόι να κάνει το 3-2. Η Λεβάντε είχε δοκάρι στο 89' με τον Ναβάρο.

ΣΠ.ΧΙΧΟΝ: Χουάν Πάμπλο, Πέδρο Ορφίλα (70'Ρικάρντο), Μποτία, Ιβάν Ερνάντεθ, Κανέγια, Λόρα, Νάτσο Κάσες, Τρέχο, Ντε λας Κουέβας, Κολούνγκα (62'Αγιόθε), Μπαράλ (62'Σανγκόι).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Νταβίντ Ναβάρο, Μπαγεστέρος, Καμπράλ, Χουανφράν (85'Γκεζάλ), Τσάβι Τόρες, Ιμπόρα, Βάλντο, Μπαρκέρο (78'Ρουμπεν Σουάρεθ), Μποτέλιο (61'Ελ Ζαρ), Κονέ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Με πρωταγωνιστή τον Ζόνας η Βαλένθια επικράτησε 4-1 της Ράγιο και ένα ακόμα βήμα για πάρει την τρίτη θέση στην Λίγκα. Οι «νυχτερίδες» πίεσαν από τα πρώτα λεπτά αλλά βρήκαν απέναντι τους έναν πολύ καλό Γιοέλ. Στο 41' όμως ο γκολκίπερ της Ράγιο έδιωξε την κεφαλιά του Φεγκουλί αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο πλασέ του Ζόνας που έκανε το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 71' με τον Άλμπα που τελείωσε ιδανικά την αντεπίθεση των «Τσε». Με την

Keywords
Τυχαία Θέματα