Νέα συλλογή Panini για το Euro 2012

22:03 11/4/2012 - Πηγή: AEK365

Για ακόμη χρονιά το www.sportarena.gr κρατά τις ποδοσφαιρικές παραδόσεις και προσφέρει σε όλους τους φίλους του βασιλιά των σπορ, τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τη συλλογή με τα χαρτάκια Panini των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών της Ευρώπης.

Οι πρωταγωνιστές είναι πολλοί και μεγάλοι - Τσάβι, Ρούνεϊ, Μπουφόν, Ριμπερί και ανάμεσα τους και οι δικοί μας Έλληνες ποδοσφαιριστές, αναμένεται να μας χαρίσουν ένα καλοκαίρι γεμάτο ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Βρείτε τους όλους τους σταρ

στα νέα αυτοκόλλητα Panini!

Μέσα από τη συλλογή θα γνωρίσετε τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες, τους ήρωες των προηγούμενων ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και τα πλήρη ρόστερ όλων των ομάδων. Ελάτε να περιηγηθούμε στον κόσμο του πραγματικού ποδοσφαίρου και να χαρούμε τον βασιλιά των σπορ, μέσα από τα άλμπουμ της Πανίνι που διατίθενται στη Sportarena. Μην ξεχνάτε πως με κάθε παραγγελία παραλαμβάνετε εντελώς δωρεάν άλμπουμ Panini για να ξεκινήσετε άμεσα τη συλλογή σας.

Και στο Euro 2012, το μεγαλύτερο αθλητικό eshop είναι εδώ.

Παράγγειλε άμεσα το πακέτο αυτοκόλλητων και το πολυτελέστατο άλμπουμ Panini για να το συμπληρώσεις, στο www.sportarena.gr ή τηλεφωνικά στο 801 11 70 800 (210 677 3366 από κινητό).

Για να δεις όλες τις διαθέσιμες συλλογές της Panini, κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα