Προσφυγή Ιωαννίδη σε ΟΣΦΠ
Νέο μέτωπο ανοίγει στις σχέσεις του Γιάννη Ιωαννίδη με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ο βουλευτής έστειλε έγγραφο στην ΕΕΑ και ζητεί να εξοφληθεί ποσό περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, που υποστηρίζει ότι του οφείλεται από την δεύτερη περίοδο της θητείας του στους «ερυθρόλευκους» , δηλαδή την περίοδο 1999-2000. Σύμφωνα με το soccerplus.gr, η οφειλή αυτή προς τον Γιάννη Ιωαννίδη αφορά την περίοδο όπου πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης και είναι μία υπόθεση, η οποία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ΕΕΑ. Συγκεκριμένα, πριν γίνει υφυπουργός Αθλητισμού, ο Γιάννης Ιωαννίδης είχε προσφύγει στην ΕΕΑ, η οποία αποφάσισε την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός για 300.000 ευρώ. Η συζήτηση της υπόθεσης στην ΕΕΑ θα γίνει στις 24 Απριλίου και υπάρχουν δύο τάσεις.
Η μία αναφέρει ότι θα απορριφθεί το αίτημα Ιωαννίδη, καθώς υπάρχει η απόφαση του παρελθόντος με το επιδικασθέν ποσό των 300.000 ευρώ, ενώ η άλλη λέει ότι θα γίνει νέα κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Σε αυτή την περίπτωση, η πειραιώτικη ΚΑΕ θα πρέπει να καταθέσει νέα εγγυητική επιστολή εντός 15 ημερών, αλλιώς θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Toυ προσφέρει 15 εκ. το χρόνο!
- Ο Κλεάνθης Μαρόπουλος μιλάει για την ΑΕΚ
- Το πρώτο πριμ
- Εσύ εκεί...
- Κοτέτσι το προπονητικό της Φούλαμ!
- Ιωαννίδης κατά Ολυμπιακού!
- Φορολογική δήλωση μέσω ίντερνετ για 800 χιλιάδες Έλληνες
- Στέλνουν Στίλιτς οι Πολωνοί
- Ολλανδικά «μάτια» για Μήτρογλου
- Προσφυγή Ιωαννίδη στην ΕΕΑ για την ΚΑΕ Ολυμπιακός!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Τελευταία Νέα AEK365
- Προσφυγή Ιωαννίδη σε ΟΣΦΠ
- Tο μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια της Ένωσης
- Φιάσκο της Βόρειας Κορέας
- «Δεν περίμενα τη Γιουβέντους»
- Κουβέλης: Καταδικάστε την πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
- Χιμένεθ: Δύσκολη η κατάσταση
- «Βλέπει» Τζιμπούρ η Μαρσέιγ
- Περιπέτεια με αίσιο τέλος
- «Στην Ίντερ και το 2013»
- «Ξεχνούν ότι έχουμε οικογένειες»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Μπαίνει χειρουργείο ο Αντρέ Αγιού
- Ιωαννίδης κατά Ολυμπιακού!
- Ολλανδικά «μάτια» για Μήτρογλου
- Τέσσερα χρόνια μετά το συλλαλητήριο
- Προσφυγή Ιωαννίδη στην ΕΕΑ για την ΚΑΕ Ολυμπιακός!
- ΚΟΤΖΙΑΣ | Για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό δεν έχουμε να πούμε τίποτα....
- Διαψεύδει για Μασάδο ο Άρης
- ΕΟΚ | Πρόγραμμα Τελικής Φάσης Πανελλήνιου Κορασίδων
- Ραντεβού στα αστέρια
- Πανελλήνιο Κορασίδων