Προσφυγή Ιωαννίδη σε ΟΣΦΠ

12:52 13/4/2012 - Πηγή: AEK365

Νέο μέτωπο ανοίγει στις σχέσεις του Γιάννη Ιωαννίδη με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ο βουλευτής έστειλε έγγραφο στην ΕΕΑ και ζητεί να εξοφληθεί ποσό περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, που υποστηρίζει ότι του οφείλεται από την δεύτερη περίοδο της θητείας του στους «ερυθρόλευκους» , δηλαδή την περίοδο 1999-2000. Σύμφωνα με το soccerplus.gr,

η οφειλή αυτή προς τον Γιάννη Ιωαννίδη αφορά την περίοδο όπου πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης και είναι μία υπόθεση, η οποία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ΕΕΑ. Συγκεκριμένα, πριν γίνει υφυπουργός Αθλητισμού, ο Γιάννης Ιωαννίδης είχε προσφύγει στην ΕΕΑ, η οποία αποφάσισε την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός για 300.000 ευρώ. Η συζήτηση της υπόθεσης στην ΕΕΑ θα γίνει στις 24 Απριλίου και υπάρχουν δύο τάσεις.

Η μία αναφέρει ότι θα απορριφθεί το αίτημα Ιωαννίδη, καθώς υπάρχει η απόφαση του παρελθόντος με το επιδικασθέν ποσό των 300.000 ευρώ, ενώ η άλλη λέει ότι θα γίνει νέα κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σε αυτή την περίπτωση, η πειραιώτικη ΚΑΕ θα πρέπει να καταθέσει νέα εγγυητική επιστολή εντός 15 ημερών, αλλιώς θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα