Προπόνηση στη Λιόν

00:40 15/12/2013 - Πηγή: AEK365

Σε ...ρυθμούς προπόνησης ο Κώστας Φιλιππίδης ξεπέρασε τα 5,61 μ. στο μίτινγκ της Λιόν και κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από τον Luke Cutts (5,7 μ.). Ο πρωταθλητής του επί κοντώ ξεκίνησε την χρονιά στη Γαλλία σε έναν αγώνα που λειτούργησε για εκείνον σαν σε προπόνηση. Τα δείγματα που πήρε από αυτή του τη συμμετοχή ήταν ικανοποιητικά καθώς έδειξαν πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο ενόψει της χειμερινής σεζόν. Ο

αθλητής του Δημήτρη Κυτέα δοκίμασε στη συνέχεια στα 5,71 μ., ύψος που δεν κατάφερε να περάσει παρά το ότι είχε καλά άλματα.
Στην ίδια διοργάνωση ο Παναγιώτης Λάσκαρης ξεπέρασε τα 5,41 μ. και κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία των Νέων. Ο νεαρός επικοντιστής στη συνέχεια δοκίμασε στα 5,51 μ., ύψος που έδειξε πως είναι στις δυνατότητες του. Οι δύο αθλητές αναγκάστηκαν να περιμένουν χθες περίπου έξι ώρες προκειμένου να παραλάβουν τα κοντάρια τους, γεγονός που τους ταλαιπώρησε. Οι δύο αθλητές και ο προπονητής τους, θα επιστρέψουν την Κυριακή στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα