Πρόκριση θρίλερ για τους Νέους

21:11 17/11/2013 - Πηγή: AEK365

Χάρη στο γκολ της «χρυσής» αλλαγής του Παντελάκη στο 90ό λεπτό, η Εθνική Νέων αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Σλοβακία και πήρε την πρόκριση στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, τερματίζοντας μάλιστα στην πρώτη θέση του 6ου προκριματικού ομίλου.

Ο αγώνας με τους Σλοβάκους επιφύλασσε δυνατές συγκινήσεις, καθώς οι αντίπαλοι κατάφεραν να ανατρέψουν το γρήγορο γκολ

της Εθνικής (18΄ Κρητικός) και με το χατ τρικ που πέτυχε ο Μπέρο στο δεύτερο ημίχρονο (50΄ πεν., 65΄, 72΄) έδειχναν ότι ήταν πολύ κοντά στη νίκη που θα τους έστελνε στην επόμενη φάση. Ωστόσο, με αντεπίθεση διαρκείας η Ελλάδα κατάφερε με τα γκολ του Δώνη (76΄) και του Παντελάκη να πανηγυρίσει την πρόκριση, μαζί με τους διοργανωτές Βούλγαρους (1-1 με Αλβανία).

Ο Γερμανός διαιτητής της αναμέτρησης Κρίστιαν Ντίνγκερντ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Βλάχο, Δεληγιαννίδη, Λάτσκο, Βεστενίτσκι, Σόκε, Τσριέν

Σλοβακία: Τσόβαν, Σάτκα, Λάτσκο, Κράλικ, Μπέρο, Καστέλοβιτς, Ιβάν (90΄+2΄ Γιακούμπεκ), Λούπτσο, Σκρίνιαρ (46΄ Σόκε), Τσριέν, Βεστενίτσκι (81΄ Χαρασλίν)

Ελλάδα: Στρέζος, Μυρθιανός, Σωτηράκος, Βλάχος, Οικονόμου (74΄ Κουλούρης), Πολίμος, Δεληγιαννίδης (88΄ Παντελάκης), Ρούσσος, Σταυρόπουλος (53΄ Μήλιος), Δώνης, Κρητικός

Keywords
Τυχαία Θέματα